Dečko koji obećava i devojka koja obećava snimili zajednički singl… Ovako zvuči “Without You”

0
234
Oglasi
D\on Njuman i Nina Nesbit/Photo: facebook@johnnewmanmusic
D\on Njuman i Nina Nesbit/Photo: facebook@johnnewmanmusic

Džon Njuman, “vlasnik” brojnih plesnih hitova, predstavio je novi singl “Without You” koji je napravio u saradnji sa škotskom kantautorkom Ninom Nesbit.

Njihova saradnja obradovala je mnoge, a sudeći prema dosadašnjim komentarima radi se o dobitnoj kombinaciji.

Gledajući globalno, Njuman je već stvorio zavidan broj obožavalaca koji iz dana u dan raste, a s druge strane, mladoj kantautorki Nini Nesbit smeši se blistava budućnost, a njen rad već sad podržavaju velike muzičke zvezde kao što su Tejlor Svift i Ed Širan.

– Jako sam uzbuđena što sam se našla na ovom singlu. Bilo je jako zabavno sarađivati i velika sam obožavateljka njegove muzike – prokomentarisala je Nina.

– Ja sam takođe njen veliki fafn. Bila mi je veoma jednostavna odluka da je pozovem da učestvuje u ovoj pesmi – uzvratio je Njuman.

Džon Njuman široj javnosti se predstavio 2013. godine debitantskim singlom “Love Me Again”. Pesma se pokazala kao pravi hit, i zauzela je prvo mesto britanskih top lista, “Love Me Again” se ujedno javlja na soundtracku popularne video igre FIFA, dok je službeni spot pregledan više od 650 miliona puta. Njuman je do danas izdao dva studijska albuma, “Tribute” i “Revolve”, na kojima su se našli hitovi poput “Losing Sleep” i “Come And Get It”.

HL/Izvor: music-box.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime