Home»Muzika»Okrenite se za 360° s grupom Disturbed… Moderna tehnologija u istorijskom koncertnom prostoru

Okrenite se za 360° s grupom Disturbed… Moderna tehnologija u istorijskom koncertnom prostoru

3
Shares
Pinterest Google+
Disturbed/Photo: facebook@Disturbed
Disturbed/Photo: [email protected]

Američki metalci Disturbed predstavili su novi službeni video spot i to 360° video snimljen uživo.

Video spot koji “može da se okreće za 360 stepeni” prati pesmu “Inside The Fire”, a snimljen je za vreme koncerta koji je bend održao 11. maja u prestižnoj londonskoj dvorani Alexandra Palace.

Koncertna verzija pesme “Inside The Fire” može se čuti na nedavno objavljenom Disturbedovom EP izdanju “Live From Alexandra Palace, London”, takođe snimljenom u tom istorijskom engleskom koncertnom prostoru.

EP je dostupan od 28. jula 2019. i sadrži pet uživo snimljenih pesama: koncertnu verziju ranije predstavljenog singla “No More”, zatim takođe s novog – “A Reason to Fight” – kao i dobro poznate ranije pesme benda: “Inside the Fire”, “Ten Thousand Fists” i “The Game”.

Navedeni koncert na komr su snimljeni i EP i upravo predstavljeni 360° video, Disturbed su održali u sklopu “Evolution” turneje na kojoj promovišu istoimeno studijsko izdanje objavljeno u oktobru prošle godine. U međuvremenu su, u julu, započeli i severnoamerički nastavak turneje na kojoj su im se kao posebni gosti pridružili bendovi Pop Evil i In This Moment.

Žestoki metalci velikog srca i dalje su aktivni u kampanji za podizanje svesti o mentalnom zdravlju. Osim toga, frontmen benda na koncertu održanom u sklopu još uvek aktuelne turneje zaustavio je nastup kako bi pomogao devojci iz prvih redova kojoj je pozilo i poslao pozitivnu poruku kako bi svi trebalo malo više da pazi,o na ljude koji nas okružuju.

HL/mixer.hr

Previous post

Pornhub spasava planetu?! Posadiće drvo za svaki stoti video koji pogledate, a da bi očistili okeane - snimili najprljaviji film za odrasle ikada

Next post

RAĐANJE SUPERZLIKOVCA... Objavljen finalni trejler za film "Džoker"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *