Home»Muzika»DLM u večeras Pančevu, u okviru Freedom Art festivala… podrška berlinski Phase X

DLM u večeras Pančevu, u okviru Freedom Art festivala… podrška berlinski Phase X

3
Shares
Pinterest Google+
DLM/Photo: facebook@DLM.DecaLosihMuzicara
DLM/Photo: [email protected]

Beogradski bend DLM (Deca loših muzičara) nastupiće danas, drugog dana Freedom Art festivala, u Domu omladine u Pančevu. Pored jednog od “najbržih bendova Srbije”, kako su ih nekad nazivali, kao podrška nastupiće i bend iz Berlina – Phase X.

DLM je publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima uvek pravi nezaboravnu atmosferu.

Bend je počeo sa radom još davne 1988. i tokom prvih godina predstavljali su jedan od najperspektivnijih domaćih sastava, ali im je isprekidana diskografija kočila karijeru. Ipak, bend je uvek bio (i ostao) koncertno aktivan, a to je rezultiralo sjajnim nastupima širom bivše Jugoslavije.

Pevač grupe je od osnivanja do 2005. bio Aleksandar Siljanović – Silja, da bi posle njega tu ulogu preuzeo glumac Ivan Jevtović.

Jevtović je u grupi ostao deset godina, a od maja 2015. godine sa DLM-om prvi put je nastupio Nenad Petrović koji je i danas pevač benda.

Na sceni i Pančevu  naći će se Zoran Milivojević Mikac (bubnjar), Zoran Živković Žika (bas gitara), Lazar Ilić (gitara), Nenad Petrović (vokal) i Borislav Veličković (truba).

U slučaju nevremena nastup se premešta u dvoranu Apolo.

 

Previous post

Detour i Tiny Fighter otvaraju Indirekt Showcase festival

Next post

Pornhub spasava planetu?! Posadiće drvo za svaki stoti video koji pogledate, a da bi očistili okeane - snimili najprljaviji film za odrasle ikada

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *