OVAJ SVET JE POTPUNO ODLEPIO… Štrajk glađu i demonstracije zbog gašenja serije

1
58
The OA/Promo
The OA/Promo

Serija “The OA” u produkciji striming servisa Netflix otkazana je posle dve sezone, a fanovi ne odustaju, održavaju proteste ispred sedišta kompanije.

Serija prati Preri Džonson, koja je nestala kao dete, ali se iznenada vraća u rodni grad i ne ume da objasni gde je bila svih tih godina. Naročitu misteriju predstavlja činjenica da je mala Preri bila slepa, a odrasla Preri vidi savršeno.

Glavnu ulogu tumači Brit Marling, koja je zajedno sa Zalom Batmanglijem autor serije, a priča odvodi gledaoce u istraživanje fenomena kliničke smrti, vere, velikih zavera i napore grupice ljudi da spasu sve oko sebe.

Da stvar bude još gora, kraj druge sezone, emitovane u martu ove godine, ostavio je više pitanja nego što je dao odgovora. Otvorila se treća dimenzija u kojoj je OA glumica u TV seriji, dok je Hep njen muž.

Ranije je bilo objavljeno da je “The OA” serijal od pet nastavaka, pa su fanovi besni jer očekuju još čitave tri sezone, a neće dobiti nijednu.

Gledaoci su apelovali na Netflix da ili promeni odluku u vezi sa otkazivanjem serije, ili da prepuste prava na seriju Marlingovoj kako bi ona mogla da nađe novu produkciju pod čijim krovom bi nastavili snimanje.

Sada su otišli korak dalje – štrajkuju glađu ispred sedišta kompanije, protestuju i na sve načine pokušavaju da ubede Netflix da preinači svoju odluku! Ovo je verovatno najekstremnija reakcija fanova na gašenje neke serije u istoriji.

HL/Izvor: mondo.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime