Home»Muzika»Treća sreća za “Dizni Fantaziju”… Filharmonijski piknik na Ušću zakazan za 7. septembar

Treća sreća za “Dizni Fantaziju”… Filharmonijski piknik na Ušću zakazan za 7. septembar

4
Shares
Pinterest Google+

Koncert na otvorenom, dva puta odlagan zbog nepovoljnih vremenskih prilika, Beogradska filharmonija će održati 7. septembra kada će izvesti “Dizni Fantaziju”.

Lokacija koncerta je neznatno izmenjena pa će se filharmonijski piknik ovoga puta održati “prekoputa”, odnosno na Ušću (Novi Beograd, blok 14), pod dirigentskom palicom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina.

– Svi opravdani i racionalni razlozi su bili nedovoljni da nas uteše zbog vremenskih (ne)prilika koje su nas dva puta omele da poklonimo publici najlepši muzičko-animirani spektakl svih vremena. Zato se sada, nadamo trećoj sreći i vedrom septembarskom nebu. Molio bih sve koji upražnjavaju dodolske rituale da se u naredno vreme suzdrže od praktikovanja istih, a Beogradska filharmonija vam obećava nezaboravan spektakl za sve generacije – poručio je Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije.

Dizni fantazija/Beogradska filharmonija
Dizni fantazija/Beogradska filharmonija

“Dizni Fantaziju” uživo nestrpljivo iščekuju brojni fanovi iz cele zemlje i regiona budući da se ova senzacionalna produkcija izvodi prvi put na našim prostorima.

Muzičari Beogradske filharmonije sviraće čuvene numere klasične muzike ispod velikog ekrana na kome će se prikazivati kompilacija originalnog filma “Fantazija”, remek-dela Volta Diznija iz 1940, i filma “Fantazija 2000”, zvanično nikada prikazanog na našim prostorima.

Koncert je kao i do sada besplatan i namenjen je svim generacijama. Početak je zakazan tačno za 20:00 časova, a kapije za piknik biće otvorene tri sata ranije.

Izvor: Tanjug

 

Previous post

Srpski strip autori gosti 13. Hercegnovskog strip festivala

Next post

Plush Fish i Ukratko Štef otvaraju sezonu u Jazz Bar Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *