BESKRAJNO BEKSTVO OD SEBE… Stigao zvanični trejler koncertnog filma Brusa Springstina “Western Stars”

0
91
Oglasi
Brus Springstin/Photo: facebook@brucespringsteen
Brus Springstin/Photo: facebook@brucespringsteen

Brus Springstin nije mnogo govorio o svoj novoj ploči “Western Stars”, ali to bi  moglo da se promeni s novim koncertnim filmom istog naziva u kome ćemo vidjeti izvođenje svih pesama s albuma na kojima svira isti bend kao i u studiju, a osim toga biće tu i intervjua sa Springstinom u kojima on govori o svom životu i karijeri.

Film koji je sa Springstinom režirao Tom Zimni biće premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu u septembru, posle čega će u oktobru i u redovnu bioskopsku distribuciju. Do tada, pogledajte trejler.

Springstin u trejleru govori kako se lako izgubiti ili nikada se ne pronaći.

– Što ste stariji, paket koji niste razvrstali postaje sve teži, pa stoga bežite. Ja sam mnogo bežao. Trideset i pet godina trudim se da se rešim svojih destruktivnih osobina, ali još i sada bude dana kada se borim s time – kaže The Boss.

Nije poznato kada je Springstin snimio koncertne scene filma, ali nastale su u štali staroj gotovo stotinu godina.

– Nastala je posebna vrsta čarolije – kaže Springstin. – Muzika je zaživela sopstvenim životom.

“Western Stars” je prvi album još od “Nebraske” iz 1982. koji Springstin nije ispratio turnejom.

– Tražio sam neki način da tu muziku ipak prikažem publici uživo, pa smo zaključili da je to najbolje učiniti filmom – izjavio je Brus za E Street Radio.

Springstin i Tom Zimni dosad su sarađivali na “Bruce Springsteen and the E Street Band: Live in New York City”, “Wings for Wheels: The Making of ‘Born to Run’”, “The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town”, “The Ties That Bind” i mnogim drugim koncertnim naslovima i spotovima.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime