Home»Muzika»Ponekad mesto bira čoveka… Kolja prvi put u Amerikani 2. i 3. decembra

Ponekad mesto bira čoveka… Kolja prvi put u Amerikani 2. i 3. decembra

4
Shares
Pinterest Google+
Kolja i Četiri prsta/ Photo: AleX
Kolja i Četiri prsta/ Photo: AleX

Poznati kantautor Nikola Pejaković Kolja, održaće 2. i 3. decembra, prvi put u karijeri, koncerte u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

– U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko god mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke – najavljuje Kolja.

Nikola Pejaković Kolja u Festu/Photo: A. Milovanović
Nikola Pejaković Kolja u Festu/Photo: A. Milovanović

Gitarista, pevač i autor, Kolja je do sada u Beogradu već dva puta rasprodao Kombank dvoranu, a sada se vraća u komšiluk, u Amerikanu, kako bi razmrdao i rasplesao Beograđane sa dve velike klupske svirke, praćen vrhunskim, razbijačkim bendom kog predvodi producent i gitarista Voja Aralica.

Koljine svirke stižu u pravom trenutku – prošlo je već godinu dana od albuma “4 Prsta” (2018.) što je bilo dovoljno vremena da publika upije 19 novih pesama, među kojima su “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” i “Svaku noć je isti mrak”, a ne treba zaboraviti i da se navršava deset godina od objavljivanja albuma “Kolja” (2009.), na kome su “I eto udade se ti za konja”, “Da li venem ili zrim” i “Maršala Birjuzova 8″…

Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX
Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković se na muzičkoj sceni predstavio pod imenom Kolja i Smak Belog dugmeta i prvencem “Mama, nemoj plakati” (2001.), a kultni status je dodatno učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom “Grobovlasnici” (2013.).

– Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo. Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka – kaže Kolja.

Previous post

Završen 17. Belgrade Beer Fest... Sledeće godine slavimo punoletstvo

Next post

Petar Z 23. avgusta na platou Kulturnog centra u Pančevu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *