Home»Muzika»Mgła, Martwa Aura i Dagorath u novom prostoru… Poljski black metal bendovi 18. septembra u Amerikani DOB-a

Mgła, Martwa Aura i Dagorath u novom prostoru… Poljski black metal bendovi 18. septembra u Amerikani DOB-a

4
Shares
Pinterest Google+
Mgła/ Photo: Promo (MM Concerts)
Mgła/ Photo: Promo (MM Concerts)

Poljski black metal bendovi Mgła, Martwa Aura i Dagorath nastupiće 18. septembra od 20:00 časova i to u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

– Nakon uspešnih pregovora, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je koncert prebačen u veći prostor (sala Amerikana u Domu omladine) tako da od srede 21. avgusta ulaznice po ceni od 1.800 dinara ponovo možete kupiti putem Ticketvision i Gigstic prodajne mreže. Naš savet je da požurite iz razloga što su koncerti benda Mgła rasprodati na skoro svim zakazanim lokacijama. Nakon ovoga prebacivanja u veći prostor, mi kao organizatori smo odlučili da daljeg prebacivanja koncerta neće biti! Vidimo se! – poručili su organizatori koncerta, MM Concerts i Serbian Hellbangers.

Mgła/ Photo: Promo (MM Concerts)
Mgła/ Photo: Promo (MM Concerts)

Mgła je jedan od najjačih predstavnika novije generacije black metal bendova koji je za kratko vreme svoje ime ozbiljno pozicionirali na svetskoj sceni.

Ovaj poljski bend je zahvaljujući isključivo svom tvrdokornom underground zvuku izgradio status jednog od najtraženijih imena na sceni i neizbežna je pojava na svim relevantnim festivalima kao i klubska atrakcija.

Specijalni gosti na koncertu biće black metal bendovi Martwa Aura kao i Dagorath. Oba benda dolaze takođe iz Poljske i deo su tamošnje underground scene.

Previous post

Šeril Krou: Videla sam stvarno čudne stvari na turneji sa Majklom Džeksonom...

Next post

Četvrti Al rok fest u Aleksincu uz Električni orgazam, Artan Lili, Irish Stew...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *