Home»Muzika»Završen 4. Mountain Music Fest… Više od 4000 posetilaca uživalo prošlog vikenda na Divčibarama

Završen 4. Mountain Music Fest… Više od 4000 posetilaca uživalo prošlog vikenda na Divčibarama

4
Shares
Pinterest Google+

Prošlog vikenda, 16. i 17. avgusta na Divčibarama je, u okviru planinsko-muzičkog festivala Mountain Music Fest plesalo, pevalo, zabavljalo i edukovalo više od 4000 posetilaca.

Festival je svoje četvrto izdanje prvi put predstavio u dva dana, a raznovrstan program za sve uzraste, osim kvalitetnog zvuka obilovao je i brojnim propratnim sadržajima – avanturističkim, umetničkim, kulturnim, sportskim, edukativnim, dečijim…

U zelenom amfiteatru planine Maljen prvo veče, u petak 16. avgusta, nastupala su dva mlada pančevačka rok benda – Buč Kesidi i Ljubičice.

U subotu, 17. avgusta začuli su se eklektični zvuci grupe Elemental, a nastupila je i dobro poznata rok grupa Plejboj.

Posetioci su tokom dana uživali uz autentične bendove Killo Killo banda i Loup Garou, dok su za dnevno đuskanje duboko u čudesnoj šumi bili zaduženi DJ Iron i White City Soul.

Tokom dana, posetioci svih uzrasta su mogli da se sklone od avgustovskog sunca u hlad Čudesne šume i uživaju u više od 20 dodatnih sadržaja.

Mountain Music Fest/ Photo: Promo (MMF)
Mountain Music Fest/ Photo: Promo (MMF)

Na radionicama pravljenja lutkica, papirologije, arhionice, žongliranja i pinjate oduševljeno su učestvovali i odrasli, dok su se deca zabavljala i na Avantura parku, ZipLineu, orijentiringu, bojenju kućica za ptice.

Za one koji su na festival došli da uživaju i odmore, organizatori su spremili radionice Yoge, plesa i maderoterapiju, ali i kutak za odmor sa ležaljakama i prostoru za piknik, dok su se najbrži posetioci takmičili u trci boja na pet kilometara.

– Zahvaljujući velikom interesovanju prošlogodišnjih posetilaca, odlučili smo da ove godine proširimo festivalski program na dve večeri, što je izazvalo odličnu reakciju svih MMF-ovaca. Odlična atmosfera uveče, ali i tokom dana, gde se posetioci svih uzrasta druže i zabavljaju, zaista je podstrek da nastavimo da radimo ovaj posao najbolje što umemo i organizujemo festival koji je zaista po meri i ukusu svih nas koji vole prirodu, dobru muziku i druženje – izjavio je Andrija Marijanović, jedan od organizatora festivala.

Previous post

JEDAN ALBUM, PET IZDAVAČA... Novosadski punk rock bend Shoplifters predstavio "Secret Free World"

Next post

"Saint Vin"... Stigao novi singl benda Detroit Groove Gang

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *