Home»Film»Kladionice kažu… Hoakin Finiks je glavni kandidat za Oskara

Kladionice kažu… Hoakin Finiks je glavni kandidat za Oskara

4
Shares
Pinterest Google+
Joakin Finiks, Joker/Photo: printscreen
Joakin Finiks, Joker/Photo: printscreen

Prema kvotama na američkim kladionicama, glumac Hoakin Finiks glavni je kandidat za Oskara u kategoriji glavne muške uloge.

Holivudska zvezda će imati premijeru filma “Džoker” u Veneciji narednog meseca, nakon čega sledi projekcija na filmskom festivalu u Torontu. Činjenica da su superherojski filmovi retko gosti na festivalima ovog kalibra, podgrejala je spekulacije da se radi o validnom kandidatu za Oskara.

Finiksove šanse na kladionicama su 9/4, dok je Tom Henks na kvoti 3/1 za ulogu Mr. Rodžersa u filmu “A Beautiful Day in the Neighbourhood”. Taron Egerton ima šanse 10/3 za ulogu Eltona Džona, dok je Antonio Banderas na 7/2 za ulogu u Almodovarovom filmu “Pain and glory”.

Trenutno najveće šanse, po kladioničarima, za Oskara za najbolji film ima Netfliksova drama “Marriage story” sa Skarlet Johanson i Adamom Drajverom u glavnim ulogama (5/1). Sledeći najizgledniji kandidat je Tarantinov “Once Upon a Time in Hollywood” (6/1).

HL/Izvor: espreso.rs

Previous post

FLASHBACK, ILI NOĆ KADA JE ROKALA NOSTALGIJA... Atomci, Đura i Bombaj štampa, TAP 011... bolja strana devedesetih na Beer Festu (FOTOGALERIJA)

Next post

Šeril Krou: Videla sam stvarno čudne stvari na turneji sa Majklom Džeksonom...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *