Home»Film»DIVLJAN NAM JE JOŠ U SRCU… Film “Nebeska tema” se prikazuje u Beogradu već tri meseca svakoga dana

DIVLJAN NAM JE JOŠ U SRCU… Film “Nebeska tema” se prikazuje u Beogradu već tri meseca svakoga dana

4
Shares
Pinterest Google+
Nebeska tema/ Photo: Promo
Nebeska tema/ Photo: Promo

Dokumentarni film “Nebeska tema” o velikanu naše scene Vladi Divljanu prikazuje se u Beogradu svakodnevno već tri meseca.

Premijera filma je održana na Vladin rođendan 10. maja u Sava centru, a bioskopsko prikazivanje u Beogradu počelo je 16. maja.

– Ponosan sam na činjenicu da film igra svakodnevno u Beogradu već 90 dana. To je još jedan dokaz velike ljubavi Beograđana prema Vladi Divljanu – izjavio je ovim povodom reditelj i scenarista filma Mladen Matičević.

Na samom početku distribucije film je prikazivan u tri beogradska bioskopa: Kombank dvorani, Rodi Cineplex i Cineplexxu Ušće, u međuvremenu se mogao videti i u Dvorani kulturnog centra Beograda, kao i na Dok’n’Ritam festivalu u junu mesecu.

Trenutno se, kao i svakodnevno prethodna tri meseca, film može pogledati u Kombank dvorani (Sala 5, 19.30h).

Film je do sad videlo više od 13.500 ljudi a prikazan je u 20 gradova u Srbiji i par u Hrvatskoj, uključujućI rasprodate premijere u Beogradu (10. maj, Sava centar) i Zagrebu (11. jun, Lisinski).

Projekcija “Nebeske teme” bila je sinoć, 17. avgusta, na predstojećem 25. Sarajevo Film festivalu u okviru programa Summer Screen.

Na fenomenalnoj lokaciji Ljetnog kina Bačvice u Splitu film je prikazan pre nekoliko dana, a 22. avgusta održaće se projekcija na Festivalu Dokumentarnog Rock filma DORF u Vinkovcima.

Previous post

DEJV GROL O DANU KAD JE PRVI PUT ČUO NIRVANU: Disonanca i haos, a usred svega toga prelepa pesma u stilu Beatlesa...

Next post

O porodici, prijateljstvu i osećaju pripadnosti... Liam Galager objavio "One of Us", treći singl sa novog albuma

0

  1. 18/08/2019 at 10:04 am — Reply

    Film koji se najmanje reklamirao, film koji sam mesecima čekao da se pojavi u Novosadskim bioskopima a nikad nisam saznao ni da li je bio prikazivan tako da ga još uvek nisam pogledao pa ni moji prijatelji. Jako loše promovisan.. Šteta

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *