Home»Muzika»STIGAO NOVI PROGRAM BEER FESTA… Ipak bez Džonija Mara, Rock opera na zatvaranju, 19. avgusta. Evo šta se sve promenilo…

STIGAO NOVI PROGRAM BEER FESTA… Ipak bez Džonija Mara, Rock opera na zatvaranju, 19. avgusta. Evo šta se sve promenilo…

4
Shares
Pinterest Google+

Termin 17. Belgrade Beer Festa je, zbog najavljenih vremenskih nepogoda za sredu 14. avgust, promenjen, tako da će festival biti održan od 15. do 19. avgusta, zbog čega je došlo i do izmena u muzičkom programu.

Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće nepromenjen, dok će u četvrtak nastupiti sledeći bendovi: Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn. Uz velike napore, s obzirom da je u pitanju preko 100 izvođača, organizatori su uspeli da dogovore da muzički spektakl Rock opera, koja je bila planirana za otvaranje festivala, zatvori festival u ponedeljak 19. avgusta. Tog dana nastupiće i Marko Louis, Ice Nigrutin ft Timbe, Majke i KKN. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.

Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnjeg festivala Džonija Mara, nažalost, neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa.

Džoni Mar/ Photo: Promo (Belgrade Beer Fest)
Džoni Mar/ Photo: Promo (Belgrade Beer Fest)

Međutim, zbog velikog interesovanja publike, organizatori se trude da obezbede novi termin za njegov prvi beogradski koncert tokom jeseni.

Prema najavama RHMZ-a, narednih dana neće biti padavina, tako da se nadamo da će stotine hiljada posetilaca uživati u sjajnim besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću, kao i u festivalima Music Week i Noć muzike, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru Cloud festivalske platforme.

OVO JE KOMPLETAN NOVI MUZIČKI PROGRAM:

Beer Fest
Beer Fest
Previous post

Digitalni svet "poludeo" za Toolom... "Anima" ponovo među Billboardovih top 10, novi singl "Fear Inoculum" najduži od svih na Hot 100

Next post

Akustika u Gradskoj bašti... Lira Vega Big Band 16. avgusta u Kulturnom centru Grad

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *