Home»Muzika»Heart Rock Fest ispunio svoju misiju – prikupljen novac za Natašinu protezu

Heart Rock Fest ispunio svoju misiju – prikupljen novac za Natašinu protezu

5
Shares
Pinterest Google+

Nataša Gajdoš iz Kucure će dobiti protezu koja joj je neophodna za normalan život i kretanje, zahvaljujući bendovima i posetiocima drugog Heart Rock Festa održanog u subotu 10. avgusta u Vrbasu.

Već neko vreme kroz razne akcije se prikuplja novac za pomoć Nataši, a tokom ovog humanitarnog festivala je prikupljen ostatak novca koji joj je bio potreban.

Neverne bebe/ Photo: Promo (Heart Rock Fest)
Neverne bebe/ Photo: Promo (Heart Rock Fest)

S.A.R.S., Neverne bebe, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Ničim Izazvan, Veliki prezir i Majdan svim srcem su svirali kako bi se prikupilo dovoljno novca da se pomogne 20-godišnjoj Nataši.

Na Gradskom stadionu u Vrbasu prošle subote od 19:00 do 02:00 časa ređali su se brojni hitovi bendova koje su okupili momci iz sastava Ničim Izazvan, koji su i inicijatori ovog humanitarnog festivala, a publika je osim humanošću, uzvratila i horskim pevanjem.

Heart Rock Fest, uz podršku opštine Vrbas, će nastaviti svoju misiju i 8. avgusta 2020. godine kada će biti organizovan novi susret humanosti i muzike.

Previous post

Novi dokumentarac o Čaku Beriju otkriva sve tajne legendarnog gitariste, pa čak i onu kakav je bio kad se sa svirke vrati kući...

Next post

Još sedam dana do kraja konkursa za mlade heroje Srbije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *