Home»Muzika»Gitarista Motörheada objavio animirani video spot… a spisak gostiju u pesmi je – fascinantan

Gitarista Motörheada objavio animirani video spot… a spisak gostiju u pesmi je – fascinantan

4
Shares
Pinterest Google+
Fil Kempbel/Photo; Promo
Fil Kempbel/Photo; Promo

Gitarista kultne grupe Motörhead, Fil Kempbel, ranije ove godina najavio je svoj prvi samostalni album “Old Lions Still Roar” s kojeg je sada predstavio i prvi singl.

“These Old Boots” Fil je snimio u saradnji s Di Snajderom (Twisted Sister), Mikom Marsom (Mötley Crüe) i Krisom Fenom (Slipknot), a s javnosti ga je podelio u obliku animiranog video spota:

Uz Snajdera, Marsa i Fena na Kempbelovom debitantskom albumu naći će se još gostujućih zvezda uključujući Alisa Kupera, Roba Halforda iz grupe Judas Priest, Džoa Satrijanija, Bendžija Weba (Skindred) i Vitfilda Krejna (Ugly Kid Joe).

“Old Lions Still Roar” u izdanju Nuclear Blasta najavljen je za 25. oktobar ove godine.

– Izrazito sam srećan što ću objaviti svoj prvi samostalni album i što će “Old Lions Still Roar” moći da se sluša širom sveta. Jako sam počastvovan što su megatalentoani gosti i prijatelji odazvali nom pozivu i ostavili svoj trag. Jedva čekam da ga čujete! – Kempbel ne skriva zadovoljstvo i otkriva:

– Neće biti ono što ljudi očekuju. Na nekoliko pesama sviram i klavir. Nije u potpunosti istovetno zvuku Motörheada. Posle mnogo godina lepo je što mogu da snimam kako želim. Mogao sam da radim šta sam hteo i u Motörheadu, ali nisam želeo previše da skrenem s puta. Stavili smo malo saksofona gde nam je odgovaralo, pa malo klavira, nešto akustike…

Ranije ove godine, Kempbel je potvrdio i da ima u planu da dovrši knjigu čije je pisanje ranije pauzirao zbog snimanja albuma s grupom The Bastard Sons. Album “The Age Of Absurdity” objavljen je u januaru 2018. godine. U međuvremenu su Phil Campbell And The Bastard Sons (njegovi sinovi Tod, Dine i Tajla plus pevač Nil Star) odradili veliku turneju.

HL/Izvor: mixer.hr

 

Previous post

Lejdi Gaga stiže u Srbiju... Biće gošća na izložbi Marine Abramović? 

Next post

Atheist Rap o tome šta vide u retrovizoru Wartburg limuzine: Nema nade da će se stvari promeniti nabolje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *