Home»Kultura»Lejdi Gaga stiže u Srbiju… Biće gošća na izložbi Marine Abramović? 

Lejdi Gaga stiže u Srbiju… Biće gošća na izložbi Marine Abramović? 

4
Shares
Pinterest Google+
Lejdi Gaga/Photo: YouTube printscreen
Lejdi Gaga/Photo: YouTube printscreen

Pevačica Lejdi Gaga uskoro se vraća u Srbiju. Prema pisanjima medija, velika svetska zvezda dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović, koja će posle 44 godine imati svoju samostalnu izložbu u Beogradu.

Retrosprektivna izložba “Čistač” sa više od 120 radova iz svih faza pedesetogodišnje karijere Marine Abramović biće prikazana u Muzeju savremene umetnosti od 21. septembra 2019. godine do 20. januara 2020.

Marina Abramović/ Photo: Dušan Reljin
Marina Abramović/ Photo: Dušan Reljin

Dolazak američke pevačice nagovestio je direktor muzeja Slobodan Nakarada:

– Imamo najave da će Marinini prijatelji navratiti u neko vreme. Svi me pitaju da li će Lejdi Gaga doći. Možda, mi ne znamo još uvek. Ovo će biti najveći kulturni doživljaj, koji je Srbija dugo iščekivala i zaslužila – rekao je.

Lejdi Gaga je prvi put bila u Srbiji kako bi posetila svog verenika koji je na Tari snimao film “Šuma”. Tada je s njim obilazila beogradske splavove, jela srpske specijalitete, koji su joj se toliko svideli da je obećala da će se vratiti.

Iz Srbije je tada ponela i zanimljiv suvenir: majicu na kojoj piše “Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is sljivovitza”.

Možda je ovo idealna prilika da se vrati na još jednu turu…

Previous post

Čuli ste za "efekat leptira"... Možda niste znali da ga je "patentirao" čuveni pisac naučne fantastike... i kakve sve to veze ima s  vremenskom prognozom

Next post

Gitarista Motörheada objavio animirani video spot... a spisak gostiju u pesmi je - fascinantan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *