Home»Muzika»Počinje prodaja VIP passova za Belgrade Beer Fest

Počinje prodaja VIP passova za Belgrade Beer Fest

4
Shares
Pinterest Google+

Proširena VIP loža, najbolji pogled na bine i izvođače i nešto potpuno novo: All You Can Drink VIP Pass – neograničena konzumacija pića tokom cele večeri. Tako će izgledati jedinstveno VIP iskustvo na Beer Festu od 14. do 18. avgusta i na Music Weeku od 23. do 25. avgusta.

All You Can Drink VIP Passovi u prodaji su od danas, na svim prodajnim mestima Ticket Visiona po promotivnim cenama od 2000 dinara za Beer Fest i 2500 dinara za Music Week.

Neograničena konzumacija u VIP zoni podrazumeva da će posetioci celo veče imati na raspolaganju sve vrste piva, kao i više od 30 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

A što se tiče amtosfere na Beer Festu, za nju će se pobrinuti: Džoni Mar, Atomsko sklonište, Električni orgazam, Bombaj šampa, Brkovi, Blaža i kljunovi, KKN…

Photo: Promo (BBF)
Photo: Promo (BBF)

Osim što ujedinjuje tri festivala sa različitim muzičkim pravcima: Beer fest orijentisan na rok, Music Week na popularnu muziku i Noć muzike na klasičnu, Cloud platforma donosi još jednu veliku novinu – KeepApp aplikaciju koja će služiti kao ulaznica.

Aplikacija je besplatna i služiće kao ulaznica za festivale Music Week i Noć muzike, dok se na Beer Fest besplatno ulazi bez aplikacije kao i do sada.

VIP zone festivala rezervisane su za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, i za pristup njima KeepApp aplikacija je ključna. Naime, posle kupovine VIP passa putem aplikacije očitava se jedinstveni QR kod i tako se aktivira All You Can Drink VIP Pass.

KeepApp će uskoro biti dostupna na Google Play i App Storeu.

Previous post

Pixies predstavili video singl "Catfish Kate"... Novi album stiže u septembru

Next post

Ko hoće na koncert Erosa Ramacotija u Štark Areni bolje neka požuri sa kupovinom ulaznica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *