Home»Mobil Music Fest»MOBIL DEMO FEST… DOBRE VESTI I NOVI MOMENTI: Rok za prijavu bendova produžen do 10. septembra, uskoro i nove nagrade

MOBIL DEMO FEST… DOBRE VESTI I NOVI MOMENTI: Rok za prijavu bendova produžen do 10. septembra, uskoro i nove nagrade

6
Shares
Pinterest Google+
Mobil Demo Fest
Mobil Demo Fest

Rok za prijavu demo bendova za prvi Mobil Demo Fest produžen je do 10. septembra.

Na ovaj korak odlučili smo se posle molbi brojnih bendova koji su zbog raspusta i godišnjih odmora imali problem da se organizuju i snime spot, ali i zbog brojnih letnjih festivala po celoj Srbiji na kojima su neki od njih svirali. Budući da će i pojedini članovi žirija biti “dostupni” tek u septembru, zaključili smo da je pomeranje roka jedini ispravan potez, kako bismo obezbedili da svi zainteresovani bendovi dobiju svoju šansu.

Ali, kao što smo naglasili u naslovu, to nije sve… Bendove učesnike prvog festivala Mobil Demo Fest uskoro ćemo moći da obradujemo sa još dve vredne nagrade. Pohvalićemo se, naravno, time čim sve bude potvrđeno, ali su nagrade i za sada veoma jake – autorski album za pobednički bend u izdanju PGP RTS, kompilacijski album finalista sa po dve autorske pesme, kao i učešće pobednika na Arsenal festu 2020.

Da podsetimo… sve što treba da uradite je… da nam pošaljete snimak jedne AUTORSKE pesme, zabeležen mobilnim telefonom – U JEDNOM KADRU.

Snimke ćemo objavljivati na portalu Headliner.rs (preko našeg YouTube kanala) i čitaoci će moći da glasaju za one bendove i spotove koji im se najviše dopadaju, putem countera na samom portalu i lajkova na FB stranici.

Da vas još jednom podsetimo na propozicije:

Na Festivalu mogu da učestvuju bendovi koji do sada nemaju snimljen album za bilo koju izdavačku kuću.

Bendovi moraju da se predstave autorskom pesmom.

Bendovi svoj spot ne smeju objavljivati na svojim (ni na bilo kojim drugim) stranicama na društvenim mrežama, ili sajtovima, pre nego što oni budu objavljeni na YouTube kanalu portala Headliner.rs.

Spotovi se snimaju isključivo mobilnim telefonom u jednom kadru, korekcije u aplikacijama i računarskim programima su dozvoljene, kao i “podvlačenje” muzičke matrice.

Neće se priznati spotovi snimani u toku nastupa u klubu, ili na festivalu.

Spotove slati putem wetransfera, na e-mail: [email protected]

Uz spot priložiti:
Kratku biografiju
Fotografiju benda
Ime snimatelja
Model telefona kojim je spot sniman

Prijatelji MOBIL DEMO FESTA su Gigatron, Cubes, Jeep, Jelen pivo, Wurst Platz, Novosti.rs i Telegraf.rs

Previous post

PA GDE BAŠ PRED IZBORE...  Snima se "American Crime Story" o aferi Klintona i Monike Levinski

Next post

EVO KAKO DA ČUJETE CEO ORIGINALNI WOODSTOCK... 15. avgusta od 17.07 američka radio stanica WXPN emitovaće snimak čitavog festivala

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *