Besplatan prevoz vozom za posetioce ŠA Festa… Večeras za Prijedor kreće ŠA voz

0
55
Photo: Promo (Ša Fest)
Photo: Promo (Ša Fest)

Organizatori ŠA Festa u saradnji sa Željeznicama Republike Srpske obezbedili su besplatan prevoz vozom iz Banjaluke i Novog Grada i povratak kući za posetioce festivala, koji će biti održan 9. i 10. avgusta 2019. godine u Prijedoru.

Portparolka ŠA Festa, Nataša Kuridža rekla je da su na ideju o ŠA vozu došli inspirisani serijom Mikšinih radova koji su kao motiv imali kontaktnu mrežu železnica. Tehnika kojom je radio bile su žice pa je sam narativ postao instalacija.

– To je ono što povezuje Banjaluku, Novi Grad i Prijedor, ono što nas povezuje sa ostatkom sveta, a pored toga hteli smo našoj publici omogućiti najbezbedniji prevoz pre i posle festivala. Pored toga morali smo još nečim dokazati da smo posebni jer ŠA voz cool je skroz. 

I ne zaboravimo, vozovi su mesta gde se i danas učvršćuju prijateljstva i stvaraju nova, uz važno podsećanje da je i dalje prevoz železnicom, najpovoljniji vid prevoza.

A sve što je potrebno za besplatno putovanje ŠA vozom jeste da ŠA putnici na vreme obezbede svoju ulaznicu za festival, koja će im pored mesta na ŠA Festu obezbediti i mesto u vozu.

Za više informacija o satnicama prevoza i programu Festivala, posetite www.shafest.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime