Rokeri pevaju za Natašu na Heart Rock Festu u Vrbasu

0
60
Photo: Promo
Photo: Promo

Bendovima koji će učestvovati na Heart Rock Festu 10. avgusta u Vrbasu, humanost je na prvom mestu.

U subotu na Gradskom stadionu nastupiće: S.A.R.S, Neverne bebe, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Ničim Izazvan, Veliki prezir i Majdan.

Festival se održava drugu godinu zaredom pod pokroviteljstvom opštine Vrbas, a osnovni cilj manifestacije je da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ove godine deo prihoda od ulaznica dobiće Nataša Gajdoš iz Kucure, kojoj je potrebno još 950.000 dinara da bi konačno dobila protezu koja joj je neophodna.

Nataša je devojka od 20 godina, koja je 2018. u saobraćajnoj nesreći ostala bez noge sa višestrukim prelomima ruke i butne kosti.

Lekari su uspeli da joj spasu život, ali jedino specijalna proteza može Nataši da omogući dalji normalan život i kretanje.

Kao uvertira za Heart Rock Fest u četvrtak, 8. avgusta na Trgu Nikole Pašića u Vrbasu biće održan i Festival demo bendova, a pobedniku će pripasti čast da sledeće godine otvori treći Heart Rock Fest.

Festival je prošle godine pokrenut na inicijativu članova benda Ničim izazvan, koji su upravo u Vrbasu i zasvirali svoje prve akorde, a zahvaljujući humanosti koju su pokazali svi okupljeni oko Heart Rock festa, prošle godine je prikupljeno 500.000 dinara za opremanje kuće za dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama.

Koncerti će trajati od 19:00 do 02:00 časa. Ulaznice za festival možete da kupite po ceni od 600 dinara u Vrbasu – Kancelarija za mlade i Mansarda kafe, u Kuli – Sport Stars kafe i Brothers pab i u Novom sadu – Škripa Pub, a u subotu 10. avgusta samo na ulazu u Gradski stradion.

Organizatori i učesnici festivala se nadaju da će ove godine odziv publike biti još bolji i da će prikupiti dovoljno sredstava za Natašinu protezu.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na festival pomoć Nataši možete uputiti i uplatom na račune 340-11017528-96 (dinarski) i 340-10028239-54 (devizni) sa naznakom pomoć za Natašu Gajdoš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime