Home»Film»“Bilo jednom u Holivudu”… Specijalna projekcija Tarantinovog filma 15. avgusta u Velikoj sali Kombank dvorane

“Bilo jednom u Holivudu”… Specijalna projekcija Tarantinovog filma 15. avgusta u Velikoj sali Kombank dvorane

5
Shares
Pinterest Google+
Bilo jednom u Holivudu/ Photo: imdb.com
Bilo jednom u Holivudu/ Photo: imdb.com

Specijalna projekcija devetog filma Kventina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu” biće održana u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 15. avgusta u 19:30  časova.

Pre specijalne projekcije u Holu Kombank Dvorane za sve ljubitelje “hipi kulture” i duha 60-ih godina biće organizovan zabavni program i koktel.

Jedan od najboljih filmskih reditelja današnjice – Tarantino ovoga puta na veliko platno donosi priču iz perioda vrhunca hipi Holivuda.

Film prati avanturu glumca i njegovog dvojnika, koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Glavni likovi u filmu Rik Dalton, kog tumači Leonardo Dikaprio, bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But, koga igra Bred Pit, u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju.

Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu – Šeron Tejt, u čijoj se ulozi našla Margo Robi.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.

Previous post

Pakao boje indiga... Disaster objavio spot za "Indigo Hell"

Next post

ČOVEK KOJI JE OKO SEBE OKUPLJAO DOBRE LJUDE... Otkrivena skulptura Davorina Popovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *