Home»Muzika»Srce kuca jako… 16. i 17. avgusta na Mountain Music Festu

Srce kuca jako… 16. i 17. avgusta na Mountain Music Festu

4
Shares
Pinterest Google+
Mountain Music Fest/Photo: Promo MMF
Mountain Music Fest/Photo: Promo MMF

Mountain Music Fest, jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u ovom delu Evrope, pod sloganom “Srce kuca jako, svoje četvrto izdanje na Divčibarama predstaviće prvi put u dva dana – 16. i 17. avgusta 2019. godine.

Kao i prošlih godina, raznovrstan program za sve uzraste u neodoljivom ambijentu šume i ski staze, pored kvalitetnog zvuka nudi i brojne prateće sadržaje – avanturističke, umetničke, kulturne, edukativne i dečije.

Prvo veče festivala, 16. avgust rezervisan je za bendove Buč Kesidi i Ljubičice, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku.

Elemental/Photo: Željko Jelenski
Elemental/Photo: Željko Jelenski

U zelenom amfiteatru ski staze, 17. avgusta nastupiće Elemental, rok grupa Plejboj i Killo Killo banda. Loup Garou oživeće duh Nju Orleansa, a na Bukva stejdžu će nastupiti Trio Elegancija sa gypsy swing zvukom.

Te subote, duboko u Čudesnoj šumi, publika će moći da čuju miks jazza, soula, funka, disko, hip-hopa, rnba i hausa koje će sa vinila tokom dana puštati DJ Iron i momci iz White City Soul-a.

Mountain Music Fest/Photo: Promo MMF
Mountain Music Fest/Photo: Promo MMF

Osim sjajne muzike, posetioci svih uzrasta će tokom celog dana moći da se zabave i uživaju u prijatnom hladu Čudesne šume.

Hrabre mališane, kao i prošlih godina, čeka Avantura park i ZipLine, a za one kreativne, festival je organizovao radionice pravljenja lutkica, narukvica, pinjate i arhionicu.

Posetioci festivala će imati priliku da učestvuju u trci boja na pet kilometara, da se oprobaju u plesu, jogi, orijentiringu, streličarstvu i žongliranju, ožive jedan fantastičan izum Leonarda Da Vinčija, kao i da poslušaju interesantno predavanje mladog naučnika o elektromobilnosti.

Za sve one koji nisu preterano zainteresovani za aktivnosti, MMF je obezbedio miran kutak sa ležaljkama i lejzi begovima isključivo za – odmor i lenčarenje.

Ulaznice za MMF možete da kupite na prodajnim mestima Tivket Visiona i na samom ulazu na festival po ceni od 700 dinara (ulaz za decu mlađu od 10 godina je besplatan).

Previous post

"Interakcija"... Mladi dokumentaristi iz celog sveta na 14. Međunarodnom studentskom filmskom kampu u Zapadnoj Srbiji

Next post

Oskrnavljen grob Ijana Kertisa, pevača benda Joy Division... i to nije prvi put

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *