Home»Muzika»The Beast is Back… Pro-Pain 17. avgusta u Garaži

The Beast is Back… Pro-Pain 17. avgusta u Garaži

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Pro-Pain se vraća u Beograd. Američki hardcore sastav nastupiće u subotu, 17. avgusta u klubu Garaža, a podrška će biti bendovi: Brat, Motorcharge i Urban Instinkt.

Pro-Pain/ Photo: Facebook @propainhardcore
Pro-Pain/ Photo: Facebook @propainhardcore

Bend Pro-Pain postoji od 1991. godine i jedan je od najcenjenijih sastava u hardcore/metal žanru. Još uvek aktuelni 15. album “Voice of Rebellion” objavili su 2015. godine za SPV Steamhammer.

Svima su poznati energični nastupi ovog benda iz Njujorka koji u našoj zemlji ima veliki broj iskrenih fanova.

Brat/ Photo: AleX
Brat/ Photo: AleX

Užički bend Brat osnovan je 2014. godine. Nastupali su na velikom broju festivala u zemlji i regionu.

Od značajnijih nastupa beleže finale 50. jubilarne Zaječarske Gitarijade, polufinale Demofesta u Banjaluci, kao i učestvovanje na festivalima HillsUp, Park fest, Rock in Niš…

Godine 2018. bend je objavio album “Imamo li problem” (Nocturne media) koji je naišao na odlične kritike kod publike, a neki portali su ga uvrstili u pet najboljih regionalnih albuma za tu godinu.

Elipu benda Brat čine: Ivan Radović (vokal), Žarko Jovanovic (gitara), Luka Jelisavčić (bubnjevi), Nemanja Ilić (gitara) i Srećko Borčić (bass).

Motorcharge/ Photo: Facebook @motorcharge1
Motorcharge/ Photo: Facebook @motorcharge1

Kragujevački sastav Motorcharge nastao je 2015. godine. Ideja im je bila da sviraju muziku koja ne bi bila  vezana za jedan muzički pravac, pa se tako u numerama mogu čuti uticaji od klasičnih heavy metal bendova 80ih, punka, preko klasičnih blues, southern i rock&roll uticaja…  

Debi album “Motorcharge” objavljen je 2018. godine za izdavačku kuću RTR Records (Ride To Rock).

Motorcharge su: Milos Stošić (vokal, bas gitara), Sreten Veličković (gitara), Dušan Anđelković (gitara) i Bora Petrović (bubnjevi).

Urban Instinkt/ Photo: Promo
Urban Instinkt/ Photo: Promo

Bend Urban Instinkt pod ovim imenom postoji od 2010. godine, a karakteriše ga muzika koja obiluje zestokim rifovima i ritmovima uz mešavinu hardcore i rap vokala u kojem dominiraju iskreni tekstovi vezani za psiho socijano stanje čoveka u današnjem vremenu, njegov opstanak i život u gradu, na ulici…

Do sada su delili binu i nastupali na festivalima sa bendovima Agnostic Front, SHAM69,  Buzzcocks, Take Offense,  Bane, Comeback Kid, Edo Maajka, TBF, Dubioza Kolektiv…

U aprilu 2019. godine Urban Instinkt je objavio prvi album “Spreman sve da dam” (Menart, Zagreb). Na albumu se nalazi osam pesama od kojih na dve numere gostuju reperi Edo Maajka i Frenkie.

Cene ulaznica:
– 1.600 dinara – pretprodaja
– 2.000 dinara – na dan koncerta
– 2.900 dinara – VIP ulaznica

Vip ulaznica uključuje (1) Pro-Pain Special Edition “The Beast is back” majicu i poster (svi koji kupe VIP ulaznicu treba da pošalju mail na [email protected] sa fotografijom kupljene ulaznice uz puno ime i prezime, adresu, broj telefona i veličinu majice).

VIP akreditacije, majice i posteri se mogu preuzeti na koncertu, na RTR štandu sa robom. Kupci VIP ulaznica će ući ranije u klub, u 20:00 časova.

 

Previous post

Bugarska pevačica oborila rekord... glasnija je od vatrogasnih sirena

Next post

DA LI BI I VAŠA LISTA IZGLEDALA OVAKO? Ovo su 10 najboljih filmova iz 90-ih po izboru IMDB-a

0

  1. Nenad
    12/08/2019 at 8:40 am — Reply

    Da li je poznata satnica nastupa svih bendova? Kada Pro-Pain izlaze na binu?

  2. 12/08/2019 at 9:23 am — Reply

    Nismo dobili zvaničnu satnicu, samo informaciju da je ulaz u 20:30, a da fanovi sa VIP kartama mogu da uđu od 20:00 časova.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *