Home»Muzika»Malo je tužno… I zvanično otkazan jubilarni 50. Woodstock

Malo je tužno… I zvanično otkazan jubilarni 50. Woodstock

4
Shares
Pinterest Google+
Woodstock 50/Promo
Woodstock 50/Promo

Muzički festival Woodstock koji je trebalo da bude održan u augustu i kojim je trebalo da se obeleži 50 godina od prvog istoimenog festivala, otkazan je zbog niza nepredviđenih okolnosti, saopštili su organizatori.

– Woodstock 50 danas je objavio da je otkazan trodnevni festival kojim je trebalo da bude proslavljena 50. godišnjica. Žao nam je što je niz nepredviđenih prepreka onemogućio održavanje festivala… – preneo je sinoć Majkl Lang, jedan od osnivača prvog Woodstocka 1969. godine.

Kako je u sredu javio Rojters, otkazivanje festivala, koji je trebalo da se održi od 16. do 18. avgusta, bilo je uveliko očekivano, posle brojnih poteškoća koje su organizatori imali tokom proteklih pet meseci.

Rojters navodi da su se prvi problemi pojavili kada je festivalu onemogućeno da dobije dozvolu za održavanje na dve scene u Njujorku, nakon čega je usledio prestanak ulaganja sredstava, kao i povlačenje nekih od vodećih zvezda najavljenih za ovogodišnji spektakl, kao što su reper Džej-zi i pop zvezda Majli Sajrus.

Ulaznice za festival nikada nisu ni krenule da se prodaju, podseća Rojters.

HL/Izvor: Reuters

Previous post

PREDSTAVLJAMO ČLANOVE ŽIRIJA MOBIL DEMO FESTA –  BRANKO ROSIĆ: Rokenrol nije hobi. Ako ga tako doživljavate... bolje prodajte gitaru i kupite trotinet!

Next post

I TIHO, BEZ GLASA, ODLAZE NEKUD... Preminuo Predrag Popović, basista originalne postave Van Gogha

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *