Home»Muzika»Svidela im se kombnacija rokenrola i piva… Završen prvi Montenegro Beer Fest i već zakazan drugi…

Svidela im se kombnacija rokenrola i piva… Završen prvi Montenegro Beer Fest i već zakazan drugi…

4
Shares
Pinterest Google+

Prvi Montenegro Beer Fest koji je prošlog vikenda održan na Cetinju i koji je za dva dana posetilo više od 20.000 ljudi, zajedno su uspešno organizovali Beogradska kulturna mreža i grad Cetinje.

Ovo je prvi festival u regionu koji je organizovan po licenci beogradskog Beer Festa, a saradnja je pokazala da samo visoki strandardi organizacije i produkcije mogu rezultirati uspehom kakav inače Belgrade Beer Fest postiže već 17 godina, kao najposećeniji muzičko-pivski festival u jugoistočnoj Evropi.

Festival je trebalo da traje tri dana, ali zbog velikog nevremena koje je zadesilo Cetinje u nedelju 28. jula, organizatori su morali da otkažu koncerte Bajage i Instruktora, Nevernih beba, Električnog orgazma, Let 3 i drugih bendova koji su bili planirani za to veče, iako se očekivao najveći broj posetilaca.

S obzirom da su prva dva dana festivala protekla u fenomenalnoj atmosferi, a da zbog nevremena Bajaga nije mogao da održi koncert, dogovoreno je da drugi Montenegro Beer Fest, koji će biti održan od 24. do 26. jula 2020. godine, otvore upravo Bajaga i Instruktori.

Montenegro Beer Fest/ Photo: FOS media
Montenegro Beer Fest/ Photo: FOS media

Cetinje je 26. i 27. jula, kao što su organizatori i najavili, bilo centar najbolje zabave u regionu i pokazalo se dostojnim za organizaciju velikog regionalnog festivala.

Neki od najboljih domaćih i bendova iz regiona posetiocima su pružili više od 15 sati besplatnog muzičkog programa.

Velika bina i vrhunska produkcija doprineli su da uživanje u brojnim hitovima bude još bolje. Mnogi od bendova su prvi put svirali na Cetinju, pa su se dodatno potrudili da se publici predstave u što boljem svetlu što je naišlo na posebno odobravanje i odličnu reakciju prisutnih.

Svako veče smenjivale su se domaće i regionalne muzičke zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne, među kojima su bili: Van Gogh, Kiki i Piloti, Brkovi, Negativ, Perper, E-play, Dragoljub Đuričić, Bad Copy…

Osim u odličnoj muzici posetioci su uživali i u brojnim pivskim ukusima, a imali su priliku da na jednom mestu probaju i najbolja kraft piva koja se proizvode u Crnoj Gori.

Zahvaljujući organizovanom prevozu i odgovornim posetiocima festivala, kao i predstavnicima policije i drugih gradskih službi Cetinja, bezbednost festivala je bila na visokom nivou, tako da za dva dana nije zabeležen nijedan incident na samom festivalu, kao ni u saobraćaju.

Organizatori festivala, Beogradska kulturna mreža i grad Cetinje, su od prvog izdanja festivala postavili visoke standarde organizacije i produkcije, što je i rezultiralo ovakvim uspehom.

Osnovni cilj saradnje je bio da Cetinje postane nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi Crne Gore, jer pored svog istorijskog i kulturnog bogatstva, sada može da ponudi i vrhunsku zabavu.

Montenegro Beer Fest/ Photo: FOS media
Montenegro Beer Fest/ Photo: FOS media
Previous post

Nije šala... Francuska crossover muzička atrakcija Joke ponovo u Srbiji, a koncert 31. jula u Novom Sadu - besplatan

Next post

Mejnard Džejms Kinan radi na novom albumu Puscifera? Ili nas, kao i obično, samo za***ava...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *