Home»Muzika»Đule Van Gogh pogoden flašom u glavu na koncertu u Sarajevu… Pevač se oglasio na društvenim mrežama: Nije ni prvi ni poslednji put

Đule Van Gogh pogoden flašom u glavu na koncertu u Sarajevu… Pevač se oglasio na društvenim mrežama: Nije ni prvi ni poslednji put

4
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh/Kombank dvorana promo
Van Gogh/Kombank dvorana promo

Pevač i gitarista grupe Van Gogh Zvonimir Đukić Đule, pogođen je plastičnom flašom u glavu tokom nastupa na festivalu Live Stage u sarajevskom Centru Skenderija.

To se dogodilo u subotu uveče, a nakon što je pogođen u glavu tokom izvodenja pesme “Za godine tvoje”, Đukić je prvih nekoliko trenutaka stajao zbunjen pred publikom, a zatim je vidno izrevoltiran odlučio da nakratko prekine nastup.

Kako se navodi, frontmen Van Gogha je ubrzo posle toga rekao da “to nije Sarajevo” i da je grupa došla “da širi ljubav”, a zatim pozvao osobu koja ga je pogodila, da se pridruži grupi na bini.

Zvonimir Đukić Đule izjavio je povodom incidenta na koncertu da takvi slučajevi nisu ništa neobično za rok grupe.

– Nije ni prvi, a ni poslednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cveća… Bilo je toga i biće još. Pozvao sam na binu da zagrlim devojčicu koja je bacila flašicu, malu, plastičnu. Verovatno nije htela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo – rekao je Đukić u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

On je tokom video poruke skinuo naočare za sunce kako bi pokazao da nije povređen.

Previous post

PUSTOLOVI S PAKET ARANŽMANIMA... Piko Stančić osnovao supergrupu BoraBora, a prva pesma je - "Turistička"

Next post

Banatski Sokolac je spreman... a da li ste i vi za 15. Rock Village Festival 9. i 10. avgusta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *