Rok festival PRiČa od 30. avgusta do 7. septembra u Čačku… a tamo vas čekaju Hladno pivo, Parni valjak, Neverne bebe…

0
81
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Ljubitelji rok zvuka i ove godine moći će da uživaju na festivalu PRiČa koji će se održati od 30. avgusta do 7. septembra na više lokacija u Čačku.

– Predstavljanje mladih bendova u takmičarskom duhu biće održano na manjoj bini u ulici Braće Glišić, Ispred Srpskog Paba i taj deo festivala smo nazvali “Priča u lice”. U petak 30. avgusta nastupiće mladi bendovi iz Užica, Čačka i Niša, a podršku novim talentima pružiće bend Neverne bebe – rekla je pr festivala, Žana Novaković.

Na igralištu FK Remont, 6. i 7. septembra koncerte će održati Johnny Ranković sa svojim bendom The Churlians uz podršku Žike Jelića, Parni valjak, Hladno pivo i Zabranjeno pušenje.

Pored sjajnih rok koncerata, posetioci ovogodišnjeg izdanja festivala PRiČa moći će da uživaju i u brojnim pratećim sadržajima.

– Nismo zaboraviliu najmlađe, pa će tako biti organizovani rok maskenbal, radionice za decu, koncert baletskog studija. Festival je porodičnog karaktera, jer je program prialgođen za sve uzraste, ali je akcenat na maldim ljudima koji žele i imaju šta da pokažu – rekla je Žana Novaković.

Da PRiČa ima i izuzetan turistički značaj za grad Čačak, potvrdio je i direktor turističke organizacije Vojin Jakovljević:

– Sve više nam stižu gosti iz regiona upravo na ovaj festival. Cilj nam je da uskoro stanemo rame uz rame sa Zaječarskom gitarijadom.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime