Home»Muzika»Islandski muzičar Olafur Arnalds 20. novembra u Sava Centru

Islandski muzičar Olafur Arnalds 20. novembra u Sava Centru

5
Shares
Pinterest Google+
Olafur Arnalds/ Photo: Benjamin Hardman (promo, Charm Music Serbia)
Olafur Arnalds/ Photo: Benjamin Hardman (promo, Charm Music Serbia)

Islandski pijanista, multiinstrumentalista i kompozitor Olafur Arnalds održaće u sredu, 20. novembra koncert u beogradskom Sava Centru na kome će promovisati aktuelni album “Re:member”.

Tokom petnaestak godina karijere, Olafur Arnalds otkrivao je i sebe i muziku koja ga inspiriše: od sviranja bubnjeva u hardcore bendu i izvođenja Šopena sa Alisom Sarom Ot, preko saradnje sa brojnim islandskim umetnicima u okviru Mercury Classics projekta (Island Songs) i komponovanja muzike za TV seriju “Broadcurch”, balet i film, do saradnje sa Janusom Rasmusenom na njihovoj viziji elektronske/tehno/klupske muzike kroz Kiasmos.

Ulaznice za koncert po ceni od 2200, 3200, 3700, 4200 dinara mogu da se nabave na blagajni Sava Centra i na prodajim mestima Ticket Visiona.

Organizator koncerta, Charm Music, posebno želi da omogući mladima da posete ovaj kulturni događaj, s toga će oni ispod 22 godine ulaznice iz II kategorije (redovna cena: 3700 dinara) moći da kupe sa 25% popusta, odnosno po ceni od 2770 dinara. Ove ulaznice važiće samo uz ličnu kartu.

Previous post

Licence to Sell... Na prodaju "Aston Martin" Džejmsa Bonda iz "Goldfingera"... Ispravan. Cena - šest miliona dolara

Next post

40 GODINA ROK ŽESTINE RAMONESA… Stiže reizdanje prvog "živog" albuma, “It’s Alive”, sa tri dodatna koncerta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *