Home»Muzika»Homeland»Za hedoniste… Nabavite svoj ALL YOU CAN DRINK VIP PASS za Beer Fest, Music Week i Noć muzike

Za hedoniste… Nabavite svoj ALL YOU CAN DRINK VIP PASS za Beer Fest, Music Week i Noć muzike

4
Shares
Pinterest Google+

Uz koncerte omiljenih domaćih, regionalnih ali i svetskih zvezda, posetioci festivala u okviru Cloud platforme u avgustu na Ušću imaće priliku i da uživaju u jedinstvenom VIP iskustvu.

Cloud platforma će u drugoj polovini avgusta objediniti Beer Fest (od 14. do 18. avgusta), Music Week (od 23. do 25. avgusta) i Noć muzike (30. avgusta).

Ulaz na sva tri festivala će biti besplatan, ali za  posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zonama, koje će ove godine biti proširene i pružiće bolji užitak u koncertima. Novina je i to što će ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućiti neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP zonama.

Za pristup VIP-u neophodno je prvo skinuti besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp, preko koje se zatim aktivira ALL YOU CAN DRINK VIP PASS, očitavanjem jedinstvenog QR koda.

Budite u pripravnosti, jer KeepApp će od avgusta biti dostupna na Google Play i App Storeu i to sa promo cenama za ALL YOU CAN DRINK VIP PASS: za Beer Fest će iznosti 2000 dinara, dok će na Music Weeku i Noć Muzike iznosti 2500 dinara.

Cloud VIP experience/ Photo: Promo
Cloud VIP experience/ Photo: Promo
Previous post

MISTERIJA NOVOG "TOP GUNA"... Zašto su s pilotske jakne Toma Kruza izbačene zastave Tajvana i Japana?

Next post

Hindi Zahra i Kori Vong, gitarista benda Vulfpeck, prvi izvođači nove sezone Musicology serijala

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *