Home»Muzika»Koncerti na Zidiću… Keni nije mrtav 27. jula na Platou Milana Mladenovića

Koncerti na Zidiću… Keni nije mrtav 27. jula na Platou Milana Mladenovića

5
Shares
Pinterest Google+
Keni nije mrtav /Photo: Promo
Keni nije mrtav /Photo: Promo

Zidić ispred DOB-a već sedmu sezonu, subotom od 20:00 postaje umetničko žarište na otvorenom, mesto susreta, druženja i uživanja.

Scena u srcu grada za muzičare svih žanrova koje će moći da pokažu šta sve umeju pred slučajnom i namernom publikom, Beograđanima i gostima glavnog grada.

Ove subote, 27. jula na Platou Milana Mladenovića nastupiće bend Keni nije mrtav.

Photo: Promo
Photo: Promo

Keni Nije Mrtav je punk/metal/melodic bend iz Kruševca nastao sredinom 2017. godine. Tročlanu ekipu čine: Mateja Đokić (vokal, gitara), Matija Pešić (bas, vokal) i Sava Tomić (bubnjevi).

Do sada su imali priliku da dele binu sa nekim od najvećih domaćih bendova u okviru žanra – Six Pack, Atheist Rap, Gužva u 16-ercu, pa i Pero Defformero, Dža ili Bu, NBG, Crveni Karton…

Pored učešća na demo festivalima (Bunt -finale, Demo fest u Klubu Fest -polufinale), nastupali su i pobedili na Prvom Bagdalskom Demo Okršaju i na Palanačkom Dunav Festu.

Ovaj trojac impresivno vlada binom, kombinujući gitaru, bubanj, bas, dva vokala i sample pad. Njihove pesme su u osnovi nesvakidašnja nadogradnja pank aranžmanima i to ih čini specifičnim sastavom. Takav pristup sviranju u njihovu fan bazu je uvrstio slušaoce popa, klasičnog roka, elektronske muzike, trepa ali i đenta i metala.

Previous post

Šilpa Rej... Objavljene zvanične satnice koncerata u Novom Sadu i Beogradu

Next post

DEKA JE TOTALNI KRALJ... U petak puni 76, a sa turneje će da skokne na premijeru svog novog filma... 

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *