Home»Muzika»MRAČNO, MRAČNIJE, AVRIL LAVINJ… Pogledajte spot “I Fell in Love with the Devil”

MRAČNO, MRAČNIJE, AVRIL LAVINJ… Pogledajte spot “I Fell in Love with the Devil”

4
Shares
Pinterest Google+
Avril Lavinj/Photo: facebook@avrillavigne
Avril Lavinj/Photo: [email protected]

Avril Lavigne objavila je još jedan singl s najnovijeg albuma “Head Above Water”.

Pesmu “I Fell in Love with the Devil” prati gotik video spot napravljen u suradnji s redateljem Eliotom Lesterom. U mračnoj i dramatičnoj atmosferi koja se proteže kroz video, pevačica je izgubljena u šumi. Lutajući tako u potrazi za izlazom, dolazi do groblja gde sreće misterioznu osobu, verojatno “nečastivog” glavom i bradom. Iako se zaljubila u njega, na kraju uspeva da mu pobegne…

Pesma je naišla i na neke religiozna kritike, ali Avril Lavinj objašnjava kako je inspiraciju za pesmu našla u toksičnim ljubavnim vezama:

– Pesmu “I Fell in Love with the Devil” napisala sam kao stalni podsetnik samoj sebi da se neki najmračniji ljudi svetu mogu predstavljati kao anđeli. Molim vas, dozvolite da moja pesma i vama bude podsetnik na to da ne dopustite drugima da vas vuku sa sobom na dno. Planiram da prekinem taj j…. ciklus toksičnih veza i iza sebe ostavim sve one ružne stvari iz prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti.

 

Svoje šesto studijsko izdanje “Head Above Water” Avril je objavila u februaru ove godine, a opisuje ga kao svoj najozbiljniji i najiskreniji “odrasli” album.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

EM LEPO, EM JEFTINO, EM LEPE ŽENE PROLAZE KROZ GRAD... Holivud nominovao Beograd za najbolju lokaciju za snimanje filmova

Next post

OVAJ TREJLER JE UZBURKAO DUHOVE... Da li će ekranizacija čuvenog mjuzikla "Cats" biti najgrozniji film godine?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *