Home»Film»PORUKA SAJENTOLOGA ZA NIKOL KIDMAN: Na svu sreću umrećeš…

PORUKA SAJENTOLOGA ZA NIKOL KIDMAN: Na svu sreću umrećeš…

2
Shares
Pinterest Google+
Nikol Kidman/Photo: YouTube printscreen
Nikol Kidman/Photo: YouTube printscreen

Snaja slavnog operskog pevača Plasida Dominga, Sem Domingo (51) nakon 22 godine napustila je sajentologiju i odlučila da ispriča brojne pojedinosti koje se dovode u vezu sa poznatim ličnostima koje su bile ili su i dalje pobornici sajentologije.

Kako kaže, na ovaj korak se odlučila nakon što je usvojena čerka Toma Kruza Izabela, postala zagovornica sajentologije u javnosti.

Sem je do sada ćutala na ovu temu zbog bliskog odnosa sa Tomom i njegovom sestrom Kes, ali je rešila da o svemu progovori kada je shvatila da su Tom i njegova sestra počeli da koriste Izabelu, koje joj je bilo žao.

Tom Kruz/Photo: YouTube printscreen
Tom Kruz/Photo: YouTube printscreen

Sem kaže da se život Izabele i njenog brata Konora dramatično promenio nakon što su se 2001. godine Tom Kruz i Nikol Kidman razveli.

Izabelu koriste za PR jer je ćerka Toma Kruza. Nije pošteno to što rade njoj i Konoru. Oni nemaju izbora nego da promovišu sajentologiju – rekla je Sem za Daily Mail.

Nakon razvoda deca su podsticana da se udalje od majke Nikol Kidman (52), pošto je ona, na osnovu priče koju su deci i Tomu pričali sajentolozi, nepoželjna osoba.

– Nisu imali izbora. Bili su indoktrinirani u sajentologiju i izolovani od svega – kaže ona. – Ne možeš da budeš protiv sajentologije ako si deo Tomove porodice inače će te se odreći, pogledajte šta se dogodilo sa njegovom ćerkom Suri – naglasila je Sem i otkrila šta sajentolozi misle o Nikol Kidman:

– Nažalost, Nikol ne može da bude spašena u ovom životu. Ali, srećom, ona će jednog dana da umre i onda ćemo moći da je spasimo u sledećem životu. Takav je stav Sajentološke crkve – zaključila je Sem Domingo.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

FAN NAD FANOVIMA DOBIO OTKAZ... Na adrese 4.300 kolega poslao mailove sa 2Pacovim pesmama

Next post

QUEEN + ADAM LAMBERT proslavili 72. rođendan Brajana Meja koncertom u čast 50 godina od sletanja na Mesec

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *