Home»Muzika»PONOVO OTVOREN “AUTOPUT ZA PAKAO”… AC/DC se vratili na društvene mreže uoči 40. godišnjice albuma “Highway To Hell”

PONOVO OTVOREN “AUTOPUT ZA PAKAO”… AC/DC se vratili na društvene mreže uoči 40. godišnjice albuma “Highway To Hell”

4
Shares
Pinterest Google+
AC/DC Photo: Promo
AC/DC Photo: Promo

Album ‘Highway To Hell’ objavljen je 27. jula 1979. godine i ujedno je bio poslednji album na kojem je pevao pokojni Bon Skot.

Facebook grupe AC/DC nije bio aktivan od 18. novembra 2017. godine kada je preminuo gitarista Malkolm Jang, da bi društvene mreže australijskih rock ikona proradile u utorak 16. jula kad je objavljen vizual koji upućuje na obeležavanje zaista važnog datuma za AC/DC.

Objava upućuje da će se 40. godišnjica objave tog albuma slaviti jednog celog meseca, odnosno u avgustu, što je odmah pokrenulo niz nagađanja među obožavaocima o tome šta će se dogoditi.

Spekuliše se da će AC/DC možda objaviti novi album, s obzirom na to da je dugogodišnji inženjer zvuka Majk Frejzer potvrdio da se bend vratio u studio i da ‘radi na nečemu’, kao što je i u aprilu potvrđeno da se pevač Brajan Džonson  oporavio od problema sa sluhom i da se vraća u redove grupe. Poslednji studijski album “Rock Or Bust” bio je objavljen 2014. godine.

Neki od navoda idu u smeru da će na 40. godišnjicu biti objavljeno bogato reizdanje albuma “Highway To Hell”, verovatno s nekim bonus materijalima, a neki pak da će grupa krenuti na ekskluzivnu jednomesečnu turneju na kojoj će izvoditi sve pesme s tog albuma.

Kako god bilo, AC/DC i s objavom jedne jedine fotografije uzburkaju duhove u celom svetu. To ne može svako…

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE... da pogledate novi promo spot za MOBIL DEMO FEST

Next post

SLOBODA NIJE BOŽIJE SEME PA DA TI GA NEKO DA... Ako je to znao Štulić, zašto ne bi i Igi Pop

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *