TerraViva Art Fest 2019. u petak i subotu u Kikindi… Ovo je kompletan program i satnica

0
159
Oglasi
Katarina Pejak/ Photo: Ivana Čutura
Katarina Pejak/ Photo: Ivana Čutura

Ovogodišnji TerraViva Art Fest 2019 obeležiće nastupi pet bendova i dva Live Acta elektronske i plesne muzike.

Prve večeri pod nazivom “TerraAcustica” (kao omaž festivalu embrionu TerraVive) 19. jula sa početkom u 21h nastupiće swing/pop pevačica Lady Jelena (Jelena Petošević), sjajna blues/americana kantautorksa, pianistkinja i pevačica Katarina Pejak, i pop/rock trio iz Kikinde DrvoTruo, koji će ovom prilikom promovisati i prvi samostalni album.

Naredne večeri, 20. jula, takođe od 21 sat, publici u dvorištu Ateljea Terra u Kikindi, u programu usmerenom na promociju elektronske i plesne muzike, pod nazivom “TeraBeatz”, predstaviće se kul rok da pop bend iz Beograda Auf Wiedersehen, potom house, disco, afro-beat umetnik Muberrylite (Muzi Gigaba) iz Južne Afrike, kikindski eksperimentalni elektro/indie/glam punk kabare Hula Hoop i, za kraj, reggae/dub kikindski DJ Gigatron Selecta.

Tokom obe večeri festivala posetioci će moći da vide i izložbu radova nastalih tokom kreativne tadionice u okviru IPA programa prekogranične saradnje Rumunije i Srbije a čiji su autori deca iz inkluzivnih grupa. Radionicu su vodili mladi umetnici iz Kikinde Irena Kovač, Kai David Melank, Ljubiša Nikolić i Vesna Simić.

I da… ulaz je slobodan 🙂

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime