Home»Film»Dekster Flečer, reditelj “Rocketmana”, snima Šerloka Holmsa 3, Robert Dauni Jr. i Džad Lou opet u Baker Streetu 221B

Dekster Flečer, reditelj “Rocketmana”, snima Šerloka Holmsa 3, Robert Dauni Jr. i Džad Lou opet u Baker Streetu 221B

2
Shares
Pinterest Google+
Sherlock Holmes/Photo: Promo
Sherlock Holmes/Photo: Promo

Posle gotovo decenije pauze vraća se serijal o Šerloku Holmsu u kojem naslovnu ulogu tumači Robert Dauni Jr. a treći nastavak franšize dobija i novog reditelja, Dekstera Flečera.

Prva dva nastavka, “Sherlock Holmes” iz 2009. i “A Game of Shadows” koji je izišao dve godine kasnije, zaradili su više od milijardu dolara i Warner Bros. je oduvek planirao i treći nastavak, ali Dauni Jr. imao je obvezu da glumi Iron Mana u Marvelovim filmovima. Nakon što je priča o njemu završena u “Avengers: Endgame”, glumac se konačno oslobodio za povratak u ulogu koja ga je sve vreme čekala.

Flećer, redatilj biografije Eltona Džona “Rocketman” rediteljsku palicu preuzima od Gaja Ričija koji je snimio prethodne nastavke. U postavu se vraća i Džad Lou koji tumači doktora Džona Votsona. Za scenario je zadužen Kris Brankato, autor televizijske serije “Narcos”.

“Sherlock Holmes 3” u bioskope stiže 21. decembra 2021.

Previous post

Šta nas sve čeka na 26. Festivalu evropskog filma Palić... Najbolji evropski dokumentarci i kratkometražni filmovi stižu u Srbiju

Next post

Darko Urošević, bubnjar legendarnog Goribora, na Drum Dum Festu 009

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *