Home»Muzika»Homeland»Rokerijada 2019… Glasanje u toku, finalisti 30. avgusta sviraju na Trgu u Petrovcu na Mlavi

Rokerijada 2019… Glasanje u toku, finalisti 30. avgusta sviraju na Trgu u Petrovcu na Mlavi

5
Shares
Pinterest Google+
Rokerijada/Photo: Saša Simić Sima
Rokerijada/Photo: Saša Simić Sima

Na konkursu za učešće mladih autorskih rok bendova iz Srbije,  kojima se pruža prilika da osvoje snimanje u muzičkom studiju (Mr.Sound studio), snimanje spota (Mravac produkcija) i objavljivanje singla (Lampshade media), uspešno se prijavilo 27 bendova.

Glasanje na zvaničnom sajtu “Rokerijade” je u toku na OVOM LINKU.

Publika ima mogućnost da do 31. jula direktno utiče na izbor jednog finaliste, koji bude imao najviše glasova, dok će preostalih pet finalista odabrati stručni žiri. Finalisti će nastupiti 30. avgusta na gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi.

Prošlogodišni pobendici Rokerijade, grupa Crossroad iz Loznice, nastupiće u revijalnom delu, nakon predstavljanja ovogodišnjih takmičara, a ovo je njihov spot, odnosno nagrada festivala:

– Potrudićemo se da, kao i prethodne godine, budemo dobri domaćini i svu pažnju usmerimo na takmičarske bendove. Svim bendovima su plaćeni putni troškovi, obezbeđen smeštaj za dva noćenja, pet obroka i žurka dobrodošlice. Pored nagrade pobednicima, tu su i nagrade za istaknute izvođače – najbolji bubnjar, najbolji basista, najbolji gitarista i najbolji pevač. Petrovac na Mlavi se u toku trajanja “Rokerijade”,  od otvaranja izložbe, preko takmičenja autorskih mladih bendova, revijalnih koncerata, Rock buvljaka i radionica za decu i mlade pretvara u jedan mali svet rokenrola. Svi sadržaji su besplatni, a Rokerijadu posećuje publika svih generacija – rekao je Marko Veljković, predsednik organizacionog odbora Rokerijade.

Previous post

Na 30. rođendan legendarnog filma njujorški restoran organizovao takmičenje u - glumljenju orgazma

Next post

I nebo voli džez i bluz... Oluja zaobišla Bavanište i Art Avliju, a na 16 ari bilo je više nego dobrih stvari...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *