Home»Mobil Music Fest»ODLIČNA VEST… Pobednik Mobil Demo Festa na Arsenalu 2020.

ODLIČNA VEST… Pobednik Mobil Demo Festa na Arsenalu 2020.

5
Shares
Pinterest Google+
Arsenal & Mobil Demo Fest/Photo: HL/facebook@arsenalfestofficial
Arsenal & Mobil Demo Fest/Photo: HL/[email protected]

Pobednik festivala Mobil Demo Fest koji organizuje portal Headliner.rs nastupiće naredne godine na jednom od najvećih domaćih muzičkih festivala – Arsenal festu u Kragujevcu.

Kao što smo i obećali, Mobil Demo Fest pružiće šansu pobedniku festivala da napravi ozbiljan korak u karijeri. Pored već poznatih nagrada (samostalni album za PGP RTS i učešće na kompilacijskom izdanju u produkciji Headlinera, medijska podrška…), produkcija festivala Arsenal fest prepoznala je kvalitet koji MDF obećava i obezbedila mesto za pobednika na svojoj  bini naredne godine.

I to nije sve. Headliner za učesnike i pobednike Mobil Demo Festa prirema još nekoliko iznenađenja, a o čemu je reč objavićemo uskoro.

Takođe,uskoro kreće i predstavljanje članova žirija, a do tada, ne budite lenji… instrumente i mobilne telefone u ruke i – svirajte, snimajte i osvojite album. I svirku na Arsenalu.

Sve o festivalu Mobil Demo Fest (koncept, konkurs, propozicije…) možete saznati u ovom tekstu:

PRIJAVITE SE ZA MOBIL DEMO FEST… SVIRAJTE, SNIMAJTE I OSVOJITE – DEBI ALBUM

 

Previous post

Preminula Stefani Niznik, glumica iz serija "Everwood", "Uvod u anatomiju", "CSI: Miami"...

Next post

NAJBOLJA "POZAJMICA" IKADA... Prošlo je 55 godina otkako su The Animals prisvojili "House of the Rising Sun", a ovo je priča koja se krije iza svega

0

  1. […] festivala Mobil Demo Fest koji organizuje portal Headliner.rs nastupiće naredne godine na jednom od najvećih domaćih muzičkih festivala – Arsenal festu u […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *