Home»Muzika»KONAČNO PONOVO U STUDIJU… Blue Oyster Cult potpisali ugovor za novi album

KONAČNO PONOVO U STUDIJU… Blue Oyster Cult potpisali ugovor za novi album

3
Shares
Pinterest Google+
Blue Oyster Cult/Photo: facebook@blueoystercult
Blue Oyster Cult/Photo: [email protected]

Blue Oyster Cult objavili su da su potpisali ugovor sa Frontiers Music Srl za objavljivanje novog studijskog albuma 2020. godine, s tim da je polovina pesama već napisanno.

Još uvek bez naslova, LP će biti njihov prvi od 2001. godine “Curse of the Hidden Mirror”, a prvi put će sadašnji sastav – Bak Darma, Erik Blum, Riči Kastelano, Deni Miranda i Žil Radino raditi zajedno na studijskom projektu.

– Prošlo je mnogo vremena od poslednjeg studijskog albuma BOC – kaže Blum u saopštenju. – Najčešće pitanje naših fanova bilo je: “kad ćete ponovo napraviti neku novu pesmu?”. Sada smo spremni da ponovno krenemo na ovo putovanje. Snimanje s Deniem, Ričijem i Žilom trebalo bi da bude veliko iskustvo, jer već godinama putujemo zajedno… Bak i ja se radujemo što ćemo ih uključiti u proces kreativnosti i snimanja.

– Trenutni bend je odličan i nikada nije snimljen osim na koncerima uživo, tako da sada osećamo da je vreme da se nove pesme napišu i snime – dodao je Darma. – Oko polovine pesama za novi album postoji a ostatak će biti gotov tokom procesa.

Vlasnik Frontiers Music Srl Serafino Perugino predvedio je “dugu i plodnu saradnju” s BOC, koja će uključivati i objavljivanje devet prethodnih albuma benda za koje je rekao da će “svakako zadovoljiti sve fanove”. Četiri će biti lansirana u bliskoj budućnosti, a njih pet sledi naredne godine.

 

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Dejvid Li Rot o Van Halenu: Uvek smo se mrzeli, sve do poslednjeg telefonskog poziva...

Next post

Pussy Riot imaju novi spot... i ponovo udaraju Putina tamo gde najviše boli

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *