Home»Muzika»Dejvid Li Rot o Van Halenu: Uvek smo se mrzeli, sve do poslednjeg telefonskog poziva…

Dejvid Li Rot o Van Halenu: Uvek smo se mrzeli, sve do poslednjeg telefonskog poziva…

2
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Li Rot/Photo: facebook@DavidLeeRoth
Dejvid Li Rot/Photo: [email protected]

Dejvid Li Rot nedavno je u radio emisiji upitan da opiše svoj odnos s kolegama i Van Halena – Edijem i Aleksom Van Halenom.

– Uvek smo mrzeli jedni druge, sve do poslednjeg telefonskog poziva – izjavio je Rot tokom gostovanja u WTF Podcastu komičara Marka Marona.

Pevač je objasnio da je mržnja bila stalni deo njegove dinamike s Edijem i Aleksom.

– Uvek su postojale kreativne razlike – objasnio je Rot. – Nikad se nismo slagali. Počeli smo u rivalskim bendovima. Gorki suparnici. Ali bili smo zajedno u istoj kaši i bilo je neverovatno.

Rot je otpevao mnoge od Van Halenovih najvećih albuma, uključujući “Van Halen”, “Van Halen II” i “1984”. Uprkos masovnom komercijalnom uspehu, borba između Rota i ostalih članova benda bila je neprestana tokom njihovog burnog partnerstva.

Frontmen je napustio grupu 1985. i krenuo u uspešnu solo karijeru. On se ponovno sastao s bendom nakratko 1996. i ponovno 2007. godine, a članovi su se od tada povremeno okupljali na turnejama.

Zanimljivo je da pevač veruje da je animozitet unutar Van Halena zapravo doprineo popularnosti grupe.

– Razmislite o svojim omiljenim farmerkama – objasnio je. – Uništene su i pune rupa. A ono što najviše volite kod njih su ti sjebani delovi.

Frontmen je ranije ove godine najavio povratničku turneju, insinuirajući da će Van Halen nastupiti na stadionima ovog leta. Ali uprkos stalnim vestima kako je turneja s Rotom i originalnim basistom Majklom Entonijem “gotova stvar”, od toga neće biti ništa.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

GOBAC KAO FREDI... Psihomodo Pop novim spotom "Deja Vu" najavili svoj 11. studijski album

Next post

KONAČNO PONOVO U STUDIJU... Blue Oyster Cult potpisali ugovor za novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *