Home»Muzika»Homeland»A može li još jedan krug… Evo šta kažu muzičke zvezde o festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi

A može li još jedan krug… Evo šta kažu muzičke zvezde o festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi

4
Shares
Pinterest Google+
Exit 2019/ Photo: AleX
Exit 2019/ Photo: AleX

Mnogi od gotovo hiljadu akreditovanih umetnika koji su nastupali na više od 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, podelili su svoje utiske na društvenim mrežama, medijima i festivalskom timu zahvaljujući se za iskustvo koje su mnogi opisali kao jedno od najboljih u karijeri.

The Cure/ Photo: AleX
The Cure/ Photo: AleX

Tako su glavne zvezde festivala, The Cure sa tvrđave otišli prepuni utiska, dok je Robert Smit zahvalivši se na gostoprimstvu poručio da “mu je bilo sjajno” i da je “publika bila fantastična”.

Ovo nije promaklo ni oku recezenta čuvenog muzičkog magazina NME koji je izjavio da se moglo jasno videti da je bend, naspram drugih nastupa koje je gledao ove godine, uključujući i čuveni Glastonbury, na Exitu uživao od početka do kraja, dodavši da mu je njihov nastup na Tvrđavi bio i najbolji.

Status vodećih svetskih hitmejkera The Chainsmokers opravdali su nastupom u petak, a oduševljenje su podelili sa osam miliona Instagram fanova, objavivši nekoliko fotografija uz reči: “SRBIJA je moja nova omiljena država!” i “Vratite nas nazad!”.


View this post on Instagram

SERBIA my new favorite country. lemme know when you see alex in the 3rd pic..

A post shared by The Chainsmokers (@thechainsmokers) on

Sve ovo najbolje potvrđuje snimak druženja Aleksa Pala sa fanovima…

Čuveni DJ dvojac Dimitri Vegas & Like Mike zahvalio se fanovima putem Instagrama:

– Malo kiše nije moglo da nas zaustavi da razvalimo sa tobom, Srbijo! Kakvo ludilo od večeri!

Tom Voker/ Photo: AleX
Tom Voker/ Photo: AleX

Britanski muzičar Tom Voker pravo je u kameru podelio svoje utiske posle sjajnog nastupa koji je opisao kao “potpuno novi nivo” i kao “jednu od najboljih svirki” koju je imao ovog leta.

Greta Van Fleet. Exit 2019/Photo: AleX
Greta Van Fleet. Exit 2019/Photo: AleX

Mlade rok zvezde Greta Van Fleet takođe su se posle nastupa zahvalili EXIT festivalu, a isto je učinila i azz diva IAMDDB koja je postavila na Twitter dve fotografije sa Exita i dodala da je bilo zabavno. 

Uzajamna ljubav Carla Coxa i EXIT publike potvrđena je još jednom tokom njegovog solo nastupa i b2b seta sa Maceo Plexom, a Cox je na Instagramu, između ostalog, napisao: “Kakav festival!!!”, dok se Solomun zahvalio festivalu i dodao: “Ovo je bilo fantastično!” Nekrunisani kralj Ibice organizatorima je poručio da mu je ovo dosad bio najbolji EXIT!

Maskirani maestro Boris Brejcha uz mnoštvo emodžija opisao je svoje utiske: – EXIT festival, wow! To je bilo… Divno sam se proveo zatvarajući Dance Arenu, hvala!

A posle premijernog nastupa na EXIT festivalu, korejska DJ zvezda Peggy Gou na Instagramu se na ćirilici zahvalila svima i otkrila da je bila naježena i oduševljena reakcijom publike, dok se na postavljenom snimku jasno čuju glasne ovacije prisutnih.

Britanski bass velikani Chase & Status tvrđavu su nazvali “neverovatnom”, a utiske deli i techno veteranka Monika Kruse koja je bila oduševljena lokacijom, Arenom i činjenicom da nastupa pred više od 20.000 ljudi. 


View this post on Instagram

HVALA SRBIJO! BILO JE OVO JEDNO DIVNO ISKUSTVO! Big thanks @exitfestival !!!photo: @zamrznutitonovi

A post shared by Philip H Anselmo (@philiphanselmo) on

Fil Anselmo, legendarni frontmen Pantere, podelio je neverovatnu fotografiju sebe, svog benda The Illegals i publike sa glavne bine, napisavši “HVALA SRBIJO! BILO JE OVO JEDNO DIVNO ISKUSTVO!”

Metal operska diva i nekadašnja frontmenka čuvenog Nightwisha, Tarja, trđavu je napustila prepuna utisaka: – EXIT festival u Srbiji ostaće mi u pamćenju. Drago mi je što smo nastupali posle jake oluje – i dodala da se zahvaljuje svima i “prelepoj” publici.

Sledeće izdanje festivala biće ujedno i 20. rođendan Exita, koji će označiti početak nove ere, pod nazivom EXIT 2.0.

Previous post

Glasovi su prebrojani... Pobednik Zbrka festa je bend Eastock iz Užica

Next post

Predstavljen takmičarski program 26. Festivala evropskog filma Palić

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *