Home»Foto»Bili smo deo plemena… Exit 2019 u 60 fotografija + aftermovie

Bili smo deo plemena… Exit 2019 u 60 fotografija + aftermovie

5
Shares
Pinterest Google+
Exit 2019/ Photo: AleX
Exit 2019/ Photo: AleX

Završeno je još jedno izdanje Exita. Bilo je kiše, vrućine, prašine, beskonačnog pešaćenja, jurnjave od bine do bine… za nas koji radimo. Bilo je zabave, dobre muzike, druženja, skakanja, pevanja… za sve ostale koji su četiri dana pohodili Petrovaradinsku tvrđavu.

Ali, da ne dužimo…

Istog dana, pošto je Amelie Lens zatvorila EXIT festival uz “Firestarter” u čast preminulog pevača grupe The Prodigy, objavljen je i zvanični festivalski “aftermovie” koji najavljuje i jubilarno 20. festivalsko izdanje.

Film je zabeležio i mnoge neočekivane situacije i izvođače u njihovim najemotivnijim reakcijama na čuvenu EXIT publiku tokom nastupa koje su mnogi od njih uvrstili među najbolje u karijeri.

Aftermovie je sniman u punoj 4k tehnologiji sa tri filmske kamere i dva drona sa filmskom optikom. Na filmu je radio Exitov audio-video tim koji broji više od 20 ljudi, a snimanje, montaža i postprodukcija rađeni su tokom celog festivala po unapred definisanom planu u kojem se pažnja obraćala na svaki detalj i u tesnom vremenskom rasporedu bez previše mogućnosti da se nešto ponavlja.

Svi koji podele ovaj aftermovie do 20. jula sa obaveznim #ExitMovie2019 heštegom, mogu da osvoje prve ulaznice za veliku proslavu 20. rođendana EXIT festivala 2020 godine!

Previous post

BUNTOVNICA SLOMLJENOG SRCA... Izložba "Sonja Savić - Devojka iz grada" u Puli

Next post

Džeger je opet u punoj formi... Na koncertu usred Amerike Trampu "pomerio zadnjicu" od zafrkavanja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *