Home»Life Story»IGORU IZ BAČKE PALANKE URUČILI SMO POKLON KOVERDEJLA I WHITESNAKEA…

IGORU IZ BAČKE PALANKE URUČILI SMO POKLON KOVERDEJLA I WHITESNAKEA…

5
Shares
Pinterest Google+

Igor Džimi Tankosić iz Bačke Palnke konačno je stigao do svog poklona od Dejvida Koverdejla i Whitesnakea.

Da podsetimo, metal legende Whitesnake, uoči sjajnog koncerta koji su održali na Tašu 27. juna, odlučile su da poklonom obraduju svog najvernijeg fana, čitaoca portala Headliner.

Naši čitaoci dobili su zadatak da napišu jednu rečenicu na temu “Whitesnake i ja”, i prilože fotku ulaznica za BG koncert, a pobednika je čekao “Slide It In – Ultimate Special Edition” – 6CD/DVD Collection Includes Newly Remastered Versions Of The Album’s U.K. And U.S. Mixes, Unreleased Live And St… i to potpisan od strane Koverdejla i čitavog benda.

Igor Džimi Tankosić/Photo: AleX
Igor Džimi Tankosić/Photo: AleX

Koverdejlu i menadžmentu benda najviše se svidelo ono što je napisao Igor Džimi Tankosić iz Bačke Palanke, a poklon je trebalo da bude uručen odmah posle koncerta, Međutim, poznate vremenske neprilike to nisu dozvolile, pa smo poklon Igoru uručili u Novom Sadu, tokom Exita.

– I dalje ne mogu da verujem, nisam mogao ni da sanjam da će mi se ovo desiti – rekao nam je prilikom uručenja oduševljeni Džimi. – Hvala mojim idolima, Koverdejlu i Whitesnakeu, kao i redakciji portala Headliner.rs. Ovaj dan ću pamtiti zauvek.

 

Previous post

NOVI, TVRĐI ZVUK... Ed Širan predstavio dve nove pesme, album izlazi 12. jula

Next post

Stivi Vonder mora na transplantaciju bubrega, ali ne prekida turneju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *