Home»Life Story»DROGA UZELA ŽRTVU NA EXITU: Grk se predozirao na Tvrđavi, organizatori uputili saučešće i pozvali na još snažniju borbu protiv narkotika

DROGA UZELA ŽRTVU NA EXITU: Grk se predozirao na Tvrđavi, organizatori uputili saučešće i pozvali na još snažniju borbu protiv narkotika

2
Shares
Pinterest Google+
Photo: Exit
Photo: Exit

Festival EXIT saopštio je da je prema nezvaničnim informacijama dobijenim iz Hitne pomoći, državljanin Grčke preminuo nakon što mu je prethodno pozlilo na EXIT festivalu. Nakon što je obezbeđenje uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, pružena mu je hitna medicinska pomoć.

Još se čeka na zvaničan izveštaj obdukcije, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posledica korišćenja narkotika. Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, te da je bolovao od hronične bolesti.

Festival EXIT uputio je iskreno saučešće porodici i prijateljima preminulog.

EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno deluje na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge.

Previous post

HEADLINER PRISUSTVOVAO PUNK EKSPLOZIJI NA EXITU... Scandal i Vitamin X uplašili kišu i oterali je sa Tvrđave (FOTOREPORTAŽA)

Next post

MAROJEVIĆ NA PROMOCIJI "TUĐINA": Ovde ljudi masovno više pišu nego što čitaju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *