Thursday I’m in Love… The Cure i provala oblaka učinili da ovaj Exit četvrtak nikad ne zaboravimo

0
63
The Cure/Photo: headliner.rs
The Cure/Photo: headliner.rs

Pljusak, ogromna gužva pred kapijom festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi i britanski rok velikani The Cure obeležili su početak ovogodišnjeg Exita, koji će, prema najavama organizatora, okupiti čak 60.000 ljudi iz celog sveta.

Najveći obožavaoci britanskog sastava sinoć su ispred glavne bine festivala bili i nekoliko sati pre početka koncerta, a zagrevali su se uz fe-no-me-nalni sastav “65daysofstatic”, koje je lider The Cure Robert Smit lično odabrao kao predgrupu.

65daysofstatic/Photo: headliner.rs
65daysofstatic/Photo: headliner.rs

S prvim taktovima dobro poznatog zvuka The Cure, počeo je i veliki pljusak na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali je publike bilo sve više ispred glavne bine.

The Cure/Photo: headliner.rs
The Cure/Photo: headliner.rs

Publiku i ove godine očekuje više od 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, a za četiri dana nastupiće neke od najvećih svetskih muzičkih zvezda, kao što su Lost Frequencies, Maceo Plex, Charlotte de Witte, The Selecter i mnogi drugi. 

Tradicionalna ceremonija otvaranja festivala malo je aksnila, ali nema veze, jer je njen moto “Peace on Earth, Peace with Earth”, a to je najvažnije.

USKORO NA HEADLINERU KOMPLETAN IZVEŠTAJ I GALERIJA FOTOGRAFIJA SA NASTUPA THE CURE

HL/Izvor: Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime