Home»Muzika»Aviciijev otac tvrdi: Moj sin nije planirao da se ubije

Aviciijev otac tvrdi: Moj sin nije planirao da se ubije

4
Shares
Pinterest Google+
Avicii/ Photo: Facebook @avicii
Avicii/ Photo: Facebook @avicii

Klas Bergling, otac preminulog DJ-a i producenta Aviciija, kaže da njegov sin nije planirao da izvrši samoubistvo.

– Mnoge stvari koje ne želiš moraš da uradiš kada si DJ. Vremenom to uzme deo tebe – smatra otac Tima Berglinga, kako glasi pravo ime muyi;ara poynatog kao Avicii.

– Kad si veoma srećan, to nije daleko od toga da budeš nesrećan. Naša je teorija da Tim nije planirao da izvrši samoubistvo. To je bilo poput saobraćajne nesreće. On je bio srećan zbog muzike koju je stvarao.

Na pitanje kako se oseća godinu nakon smrti sina, Klaus kaže “ima uspona i padova”.

Aviciijeva porodica osnovala je fondaciju nedugo posle smrti slavnog švedskog DJ-a i producenta. Posvećeni su pomaganju ljudima sa psihičkim problemima i prevenciji samoubustva.

– Želim da dođe do promene, da mladi ljudi brzo dobiju pomoć, kada su problemi jo[ mali – rekao je on.

– Nije lako pričati o tome. Nije lako identifikovati problem. Sa Timom sam mnogo pričao o meditaciji, životu, ljubavi – rekao je on.

On je otkrio i neke manje poznate stvari iz života Tima.

– Bilo je teško izvući ga iz kreveta. Bio je introvertan – kaže Klas.

Avicii je preminuo prošle godine u aprilu. Njegovo beživotno telo nađeno je u Omanu gde je bio na odmoru. Imao je tek 28 godina i borio se sa zavisnošću od alkohola i lekova. Patio je od anksiuoznosti.

Prestao je da nastupa 2016. godine zbog problema koje je imao. Takođe, borio se s akutnom upalom jetre koja mu je dijagnostifikovana zbog prekomernog konzumiranja alkohola, a zbog toga je morao da ukloni žuč i slepo crevo.

– Toliko me sve bolelo, ali svejedno su mi dali te lekove i rekli da će mi od njih biti bolje. Bili su poput heroina, ali mi nisu pomagali da uklonim bol. Pretpostavio sam da doktori znaju svoj posao – ispričao je Avicii u dokumentarcu “Avicii: True stories”.

HL/Izvor: CNN/cdm.me

Previous post

Remedy na Zappa Barci 18. jula, album još na čekanju...

Next post

HEADLINER PRISUSTVOVAO PUNK EKSPLOZIJI NA EXITU... Scandal i Vitamin X uplašili kišu i oterali je sa Tvrđave (FOTOREPORTAŽA)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *