Home»Muzika»Homeland»PRAVO IZ MAGIČNOG BG TROUGLA… E-Play objavili spot za “Pristanište”

PRAVO IZ MAGIČNOG BG TROUGLA… E-Play objavili spot za “Pristanište”

4
Shares
Pinterest Google+
E-Play/Photo: Long Play promo
E-Play/Photo: Long Play promo

Alternativni bend E-Play objavio je novi spot za pesmu “Pristanište” sa aktuelnog, petog albuma “Sloboda”.

– Kažu ljudi da dobar tim ne treba menjati, pa smo se i mi držali toga. Sa režiserom Vukom Protićem smo već radili na prethodnom spotu ‘Šamarčina’ i nakon obostranog razumevanja, odlučili smo da ponovimo saradnju. Ovaj put je scenario bio vezan za naziv samog albuma. Hteli smo da predstavimo ograničavanje slobode koje na kraju uvek rezultira unutrašnjim nezadovoljstvom. Nadam se da smo uspeli – izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

E-Play-u je za “Pristanište” bio potreban prostor u Beogradu ograđen zgradama, koji bi predstavljao zatvor, a koji bend nije mogao da nađe, dok se nije odlučio za, do sada u javnosti malo viđen, unutrašnji trougao između Kulturnog centra Beograda (KCB), Dvorane KCB-a i palate Albanija.

E-Play, Maja Cvetković/Photo: Nebojša Babić
E-Play, Maja Cvetković/Photo: Nebojša Babić

– Na preporuku Ratka Rakina iz KCB-a dobili smo magičan prostor. Kod snimanja spota izbor lokacije uvek igra ključnu ulogu, a ovde nam se baš posrećilo. Naravno u ovom kišnom periodu veliki stres je bila vremenska prognoza. Mislim da je to bilo jedino popodne u proteklih mesec dana da nije padala kiša. Sreća nas je pratila na ovom snimanju spota, a tako slično je bilo i u studiju – objašnjava Maja.

Album “Sloboda” (Long Play 2018), rađen u produkciji Voje Aralice, naišao je na mnoge pozitivne kritike u čitavom regionu, a sa njega su ranije izdvojeni singlovi i spotovi “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i “Šamarčina”.

E- Play uskoro očekuju nastupi na velikom broju letnjih festivala od kojih su samo neki Montenegro Beer fest na Cetinju 26.jul, Gitarijada (Veliko Gradište) 2. avgust, Bedem fest u Nikšiču 1.avgust, TrNOVfest-u u Ljubljani 10. avgust, Kraljevo 31.avgust…

Previous post

KONCERTI NA ZIDIĆU… Asphalt Chant na Platou Milana Mladenovića

Next post

More bez obala se razlilo iz centra grada... Beogradska promocija Van Gogha - uz mini koncert i druženje sa fanovima predstavljeni album i knjiga "More bez obala"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *