Home»Muzika»Kažu da će da pomere temelj Vukovog spomenika… El Prezidente, Keni nije mrtav i Đepeto 29. juna u klubu Pulse

Kažu da će da pomere temelj Vukovog spomenika… El Prezidente, Keni nije mrtav i Đepeto 29. juna u klubu Pulse

4
Shares
Pinterest Google+

U subotu 29. juna u Pulse Clubu (Ruzveltova 1) nastupiće bendovi: El Prezidente, Keni nije mrtav i Đepeto.

Photo; Promo
Photo; Promo

Mladenovački bend El Prezidente nastao je 2017. godine posle predsedničkih izbora u kojima je učestvovao frontmen grupe Luka Maksimović pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli i osvojio treće mesto sa 10%.

Upravo je alter ego Luke Maksimovića bio povod za stvaranjem benda pod imenom El Prezidente.

Bend svira hard core rep muziku, a tekstovi pesama imaju kritički osvrt na društvo, sistem i politiku.

Posle nekoliko promena u članstvu, sadašnju ekipu čine: Luka Maksimović (vokal), Miljan Milosavljević (drugi vokal), Milan Đorđević (bas gitara), Dragan Mladenović (ritam gitara), Nenad Vještica (solo gitara) i Filip Fly Đorđević (bubnjevi).

Keni nije mrtav /Photo: Jovan Mihajlović
Keni nije mrtav /Photo: Jovan Mihajlović

Keni Nije Mrtav je punk/metal/melodic bend iz Kruševca. Tročlanu ekipu čine: Mateja Đokić (vokal, gitara), Matija Pešić (bas, vokal) i Sava Tomić (bubnjevi).

Do sada su imali priliku da dele binu sa nekim od najvećih domaćih bendova u okviru žanra – Six Pack, Atheist Rap, Gužva u 16-ercu, pa i Pero Defformero, Dža ili Bu, NBG, Crveni Karton…

Pored učešća na demo festivalima (Bunt -finale, Demo fest u Klubu Fest -polufinale), nastupali su i pobedili na Prvom Bagdalskom Demo Okršaju i na Palanačkom Dunav Festu.

Đepeto/ Photo: Facebook@djepetobl
Đepeto/ Photo: Facebook@djepetobl

Bend Đepeto dolazi iz Banja Luke, a harizmatična postava i ludački tekstovi biće pravo iznenađenje za sve koji se odluče da subotu provedu u Pulsu.

Ulaznice (pretprodaja) po ceni od 200 dinara (ogranicen tiraž) možete da nabavite preko FB stranica bendova Keni Nije Metav i El Prezidente kao i na prodajnim mestima: Pulse Club, Bluz i Pivo (Cetinjska 15) i Eklektika40 (Knjeginje Ljubice).

Na dan svirke, na ulazu u klub, cena ulaznice će iznositi 300 dinara.

Previous post

More bez obala se razlilo iz centra grada... Beogradska promocija Van Gogha - uz mini koncert i druženje sa fanovima predstavljeni album i knjiga "More bez obala"

Next post

Ulaznice za Whitesnake planule, ostao mali broj za tribine... Za one koji su ih nabavili - evo zvanične satnice koncerta na Tašu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.