Prognoza za 26. jun – lepo vreme, dobra muzika, pun Taš… Thievery Corporation sutra u Beogradu…

0
38
Thievery Corporation/ Photo: Jen Maler
Thievery Corporation/ Photo: Jen Maler

Svetska muzička atrakcija Thievery Corporation održaće veliki letnji koncert u sredu, 26. juna na stadionu Tašmajdan u Beogradu. Pre Thieveryija nastupa Balkan-soul muzičar Marko Louis.

Zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation pratiće očekivano lepo vreme u sredu uveče u Beogradu.

Marko Louis/ Photo: Live Production Ivan Miladinović
Marko Louis/ Photo: Live Production Ivan Miladinović

– Beograđani mogu da očekuju naš vrlo energičan nastup. Znate, ponekad ljudi misle da će Thievery biti više neko chill out iskustvo, ali kad dođu na naš nastup stvarno se iznenade, jer se krećemo kroz dosta muzičkih žanrova i energetski nivo je prilično jak. Pokrećemo ljude – kaže Rob Garza.

Thievery Corporation su osnovali pre 25 godina u Americi producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, koji su postali zaslužni za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosanove. Što se čuje u pesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…

– Najbolji način za koji smo čuli da nas opisuju je taj da smo mi multižanrovska muzika. A posebno volimo to što uživo spajamo ljude različitih kultura i dobi – ističe Garza.

0001Nastup Thievery Corporation na Tašu biće prvi veliki koncert u Srbiji na kome će publika moći da konzumira pića isključivo iz trajnih plastičnih čaša, brendiranih vizualom i imenom benda.

Čaše se dobijaju uz kauciju na šankovima i posle upotrebe mogu se zadržati ili vratiti, uz povrat novca.

U dogovoru sa menadžmentom benda, promoterska kuća Long Play se odlučila za trajne plastične čaše i na ovom koncertu pošto se takav korak pokazao kao ekološki izuzetno uspešan na “Danima Darka Rundeka” i Arsenal Festu 09 u Kragujevcu.

Na ovaj način izbegava se korišćenje jednokratnih plastičnih čaša iza čije upotrebe ostaje ogromna količina smeća.

Koncert na Tašmajdanu počinje u 20:30, a ulaznice za parter i tribine po ceni od 2.500 dinara biće u prodaji na ulazu u stadion, pored redovne prodaje preko www.tickets.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime