Home»Muzika»Odložen koncert Beogradske filharmonije na otvorenom… Novi datum – 30. jun

Odložen koncert Beogradske filharmonije na otvorenom… Novi datum – 30. jun

3
Shares
Pinterest Google+
Dizni fantazija/Beogradska filharmonija
Dizni fantazija/Beogradska filharmonija

“Dizni fantazija” uživo – besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, koji je trebalo da bude održan večeras na Ušću, biće izveden nedelju dana kasnije, 30. juna u 20.30 časova, saopšteno je iz Beogradske filharmonije.

Na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Kao i do sada, muzički piknik će biti održan u novobeogradskom bloku 13, a ulazi na koncertnu lokaciju biće iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle koji će biti zatvoren za saobraćaj.

Pored centralnog, ogromnog ekrana, biće obezbeđena još dva bočna kako bi veliki broj posetilaca koji se očekuju mogli da uživaju u Diznijevom animiranom remek delu, dok filharmoničari sviraju najlepše numere klasične muzike.

Filharmonija poziva publiku svih generacija, ne samo iz Srbije već iz regiona, da dođe da uživa na besplatnom koncertu na otvorenom jer se “Dizni fantazija” uživo izvodi prvi put na domaćim prostorima, i to na mestu gde će se graditi nova zgrada Beogradske filharmonije.

Na koncertnu lokaciju zabranjen je unos stakla, limenki i metalnog pribora za jelo, a sve korisne informacije mogu se pronaći na sajtu Beogradske filharmonije.

Previous post

"Prince – Originals"... Stigla je nova kolekcija demo snimaka legendarnog muzičara, a među njima su i hitovi za koje nismo ni znali da su njegovi...

Next post

Završen Arsenal 09, po Kurtu Vajlu najbolji festival istočne Evrope

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *