Home»Muzika»DA SE ZNA KO JE GAZDA… The Boss skinuo s trona Madonu i s novim albumom po 11. put na broju jedan u Britaniji

DA SE ZNA KO JE GAZDA… The Boss skinuo s trona Madonu i s novim albumom po 11. put na broju jedan u Britaniji

5
Shares
Pinterest Google+
Brus Springstin/Photo: facebook@brucespringsteen
Brus Springstin/Photo: [email protected]

Brus Springstin je prestigao Madonu na britanskoj top listi albuma i odmah po izlasku novog albuma “Western Stars” zaseo na čelnu poziciju.

Njegov 19. studijski album sada se nalazi ispred “Madame X” kraljice popa Madone i to za više od 45 hiljda prodatih CD-a i vinila. Reč je o najbrže prodavanom fizičkom izdanju ove godine. “Western Stars” je njegov 11. britanski broj jedan albuma, a Madona i dalje vodi po pitanju broj jedan albuma kod ženskih izvođača. Za sada je stigla do brojke 12.

Album The Bossa objavljen je za Columbia Records/Menart, sniman je u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džesiju, a dodatna snimanja su iz Kalifornije i Njujorka.

– Ova ploča je povratak mojim solo snimcima, karakternim pesmama i filmskim orkestralnim aranžmanima –  otkriva Springstin.

 

Previous post

KREĆE BITKA PROTIV GOLIJATA... Bendovi, muzičari i naslednici prava tuže Universal Music zbog velikog požara 2008. godine

Next post

Kramp, Azazel, The Father Of Serpents, Nadimač i Scaffold na humanitarnom koncertu 27. juna u Garaži

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *