Home»Pulse»Najave»IMA LI REZERVACIJE ZA GLADNE DUHOVE… Stiže animirana serija prema Burdenovim stripovima “Hungry Ghosts”

IMA LI REZERVACIJE ZA GLADNE DUHOVE… Stiže animirana serija prema Burdenovim stripovima “Hungry Ghosts”

4
Shares
Pinterest Google+

Studio Sony Pictures Animation objavio je da radi na animirnoj seriji prema stripu “Hungry Ghosts” pokojnog Entonija Burdena.

Najavljena serija prema grafičkom romanu koji je Burden crtao u saradnji sa Džoelom Rouzom imaće četiri epizode, a radnja je fokusirana na ruskog oligarha koji za vreme odmora na Long Islandu poziva svoje kuvare da igraju staru japansku igru u kojoj samuraji pričaju strašne priče o duhovima i demonima. Ali, pošto su u Burdenovim stripovima glavni junaci kuvari, njihove horor priče biće o hrani.

Get Jiro!/ Photo: Comixology
Get Jiro!/ Photo: Comixology

Burden je  2012. godine sarađivao sa Rouzom na grafičkom romanu “Get Jiro!”, čija radnja je smeštena u budućnosti u kojoj vlada suši majstor. Tri godine kasnije obljavljen je nastavak “Get Jiro: Blood and Sushi”.

Prošle godine objavljena su četiri izdanja grafičkog romana “Hungry Ghosts”, sa poslednjim izdanjem mesec dana pre Burdenove smrti.

Studio Sony još uvek nije otkrio kada možemo da očekujemo ovu animiranu seriju, koju su najavili kao “antologiju strašnih, urnebesnih, bolesnih i kulinarski nadahnutih priča o duhovima” u kojoj će svaka epizoda imati potpuno drugi ton, izgled i atmosferu.

Hungry Ghosts/ Photo: Pinterest
Hungry Ghosts/ Photo: Pinterest

Izvor: bosonoga.com

Previous post

Dejvid Gilmur prodao 127 gitara iz svoje kolekcije za više od 20 miliona dolara... a jedna od njih oborila je svetski rekord

Next post

THC La Familija novo ime Zbrka festa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *